Digital psykologi

Med över tio års erfarenhet av digital psykologi är vi Sveriges största leverantör av internetbaserad behandling inom hälso- och sjukvård.

Vi kan erbjuda kvalitetssäkrade digitala behandlingsprogram för psykisk ohälsa i individ- och gruppformat, expertis inom internetbehandling och bemötande via video, samt hjälp till de verksamheter som vill designa egna digitala lösningar för beteendeförändring.

Vår vision är att vara ledande i Sverige på digital psykologi under många år framöver.

Har du frågor om våra tjänster för offentlig sektor?

Johan Edbacken
Affärsområdeschef
073-182 01 86
johan.edbacken@psykologpartners.se

Kontakta

”Samarbetet med Psykologpartners har fört oss närmare vårt mål att med hjälp av vetenskapligt beprövade psykologiska metoder, förmedlade i ett digitalt format, kunna hjälpa miljontals människor världen över i sin personliga utveckling. Psykologpartners har bland annat bidragit med expertis inom psykologisk design, internetbaserad behandling och produktion av innehåll. Allt på ett proffsigt och tydligt sätt, med stor lyhördhet för våra behov.”

Erik Fernholm
CEO 29k

Behandlingsprogram

Vi förser ungefär hälften av Sveriges regioner med internetbaserade KBT-program och sedan starten har över 35 000 personer använt någon av våra internetbehandlingar. Löpande forskning, utvärdering och revidering sker i samarbete med regioner och universitet. Det har skrivits över 50 forskningsrapporter på våra program.

Vi har behandlingsprogram för vuxna med ångest, depression, oro, stress, sömnproblem och oro/generaliserad ångest, samt tonåringar med ångest. Med hjälp av texter, filmer, bilder och övningar har vi gjort behandlingsprogrammen lättillgängliga och motiverande att arbeta med. Våra program är anpassade för den nationella behandlingsplattformen Stöd och Behandling.

Vi har psykologer som är erfarna inom IKBT och kan hjälpa till med behandling om ni saknar egna behandlare. ikbt.psykologpartners.se kan du läsa mer om våra olika behandlingsprogram, forskningen bakom samt hur ett samarbete kan se ut.

Våra behandlingsprogram: Adhd hjälpen® Ångesthjälpen® Depressionshjälpen® Oroshjälpen® Stresshjälpen® Sovhjälpen® Ångesthjälpen Ung® (13-19 år)

Utbildning, handledning och uppstartshjälp

Vi hjälper er att komma igång genom att erbjuda uppstartshjälp samt utbildning i internetbehandling och metodstöd till behandlare. Våra psykologer har gedigen kunskap om behandlingsmetoder och införande av digitala interventioner i hälso- och sjukvård.

Förutom utbildningar som är anpassade till verksamheten har vi även regelbundet öppna utbildningar, samt specialistutbildningar i digital psykologi.