Ökad livskvalitet genom förändrade beteenden

Vi förändrar beteenden hos medarbetare, ledare, organisationer, grupper och team.

Låt oss hjälpa dig

Träffa en av våra legitimerade psykologer. Vi erbjuder både individ- och parterapi som är snabb och bevisat effektiv.

Kontakta oss

Kontakta oss för mer information.
Vi svarar inom 48 timmar.

Kom igång nu

Vi hjälper dig där du är

Vi erbjuder psykologisk behandling för individer, par och familjer på någon av våra sju mottagningar från Malmö till Umeå. Vi kan också hjälpa dig online i datorn eller mobilen.

Kontakta oss

Behandling med bevisad effekt

Våra behandlare är legitimerade psykologer. Legitimationen utfärdas av Socialstyrelsen och är en kvalitetsstämpel som visar att behandlingen har stöd i forskning och beprövad erfarenhet. För att våra klienter ska vara trygga med att de metoder vi tillämpar är bevisat effektiva och leder till långsiktigt hållbara resultat.

Kontakta oss

KBT online: videosamtal och digitala behandlingsprogram

Vi erbjuder heldigital behandling online via din dator, surfplatta eller telefon. De behandlingsalternativ vi har är digitala behandlingsprogram samt behandling via videosamtal. Våra behandlingsprogram kan du använda när du vill, var du än befinner dig. På KBTonline.se kan du läsa mer om vad vi erbjuder, samt boka tid för ett första samtal med en psykolog.

Gå till KBTonline.se

För vem?

Behandling ges för vuxna med ångest, depression, oro, stress, sömnproblem och oro/generaliserad ångest, samt tonåringar med ångest.

Stöd i forskningen

Alla våra behandlingsprogram bygger på kognitiv beteendeterapi (KBT), vilket är den behandlingsmetod som har mest forskningsstöd.

Enkelt att följa

Med hjälp av texter, filmer, bilder och övningar har vi gjort behandlingsprogrammen lättillgängliga och motiverande att arbeta med.

Ständig utveckling

Vi slutar aldrig förbättra våra program. Löpande forskning och utvärdering sker kontinuerligt i samarbete med kunder och universitet.

Intresserad? Kontakta oss.

Kontakta oss för mer information. Vi erbjuder snabb och effektiv behandling med bevisad effekt.

Hör av dig!
Ring eller skicka meddelande via vårt formulär. Vi svarar inom 48 timmar.

Kontakta oss