Nyhet

Psykologpartners sluter nytt IKBT-avtal med Region Sörmland

1 min läsning

Vi på Psykologpartners utvecklade vårt första behandlingsprogram 2009 och har sedan dess skapat och implementerat IKBT (Internetbaserad Kognitiv Beteendeterapi)  i en mängd privata och offentliga verksamheter. Vi har hjälpt ett stort antal vårdgivare och företag samt en majoritet av Sveriges regioner i införandet av IKBT. Idag finns våra program tillgängliga både i den nationella plattformen Stöd och Behandling samt vår egna behandlingsplattform KBTonline.

Idag är vi glada att kunna meddela att Psykologpartners har tecknat ett nytt IKBT-avtal med Region Sörmland och har frågat affärsområdeschef Johan om vad det innebär.

Hej Johan! Varför är IKBT-avtalet med Sörmland viktigt?

Detta avtal är en viktig milstolpe eftersom det innebär såväl en fortsättning som en utökning av vårt samarbete, genom introduktionen av Adhd-hjälpen.

Vad innebär IKBT-samarbetet för regionen?

Genom att erbjuda specialiserade digitala behandlingsprogram kan vi nu erbjuda verktyg för stöd till ännu fler individer. Detta genom att involvera såväl primärvård som psykiatri för barn, unga och vuxna. Vi hoppas att programmen hjälper vården i sitt viktiga uppdrag!

Vad betyder det fortsatta IKBT-samarbetet för Psykologpartners?

Detta initiativ stärker vår position som ledande aktör inom digital psykologi och vårt engagemang för att tillhandahålla tillgänglig och effektiv psykologisk behandling.

Tack Johan!

Är du nyfiken på våra IKBT-program? Klicka här för att komma till alla våra populära tjänster inom IKBT.

Psykologpartners är störst i Sverige på IKBT