Vi är glada över att annonsera en ny tjänst i Östergötland inom vårt affärsområde Klinisk Psykologi. Teamchef sedan ett par månader tillbaka är ingen mindre än Linda Stenbom och vi har fått en pratstund med henne för att ta reda på mer om teamet, hennes ledarskap och såklart den spännande tjänsten som nu finns att söka här.

Hej Linda! Berätta mer om dig, vem är du?

Jag är utbildad i Linköping, leg. psykolog sen 2009 och inriktade mig tidigt mot arbetshälsa och organisationsutveckling. De senaste 8 åren arbetat som chef i olika roller på flera nivåer inom privat sektor och parallellt med det operativt som psykolog med individer, grupper, ledare och verksamheter. Jag har alltid trivts i rollen som ledare där jag fått kombinera min nyfikenhet och intresse för människor med ett affärsmässigt perspektiv och att skapa förutsättningar för att utveckla och växa såväl individerna som verksamheten.

Just nu njuter jag, för det mesta, av att vara mitt i livet. Snart fyllda 40 med en underbar familj med sambo och två pojkar. I övrigt är min fritid fylld av vänskap, skratt, sång och rörelse!

Varför sökte du dig till Psykologpartners?

Är man född östgöte och psykolog så är det svårt att motstå Psykologpartners. Den kultur och kunskap man byggt upp under alla dessa år sedan starten är imponerande! Idag är man fortfarande en värderad och eftertraktad leverantör hos kunder och arbetsplats bland psykologer. Att få vara en del av och vidareutveckla denna verksamhet känns både utmanande och viktigt.

Du har nu vart hos oss i ett par månader, hur känns det?

Fantastiskt! Det är som att komma hem. Mina personliga drivkrafter och värden är i samklang med Partners – Att med värme, mod, kunskap och utveckling hjälpa individer och organisationer att växa och utvecklas. Det är en starkt kunskapsintensiv gemenskap att komma in i. Jag har fått ett så fint välkomnande och ser fram emot att lära av alla skarpa kollegor samt att tillföra ny kraft, perspektiv och idéer in i verksamheten. Oerhört stolt och glad att få vara en del av Psykologpartners!

Hur vill du utveckla Klin Östergötland?

Inom Klinisk psykologi i Östergötland finns några av Sveriges skarpaste psykologer och kliniker. Psykologpartners ligger klart i framkant när det gäller handledning och utbildning och vi ska självklart fortsatt utveckla det framgångsrika koncept som vi har. Samtidigt ska vi behålla den fina arbetsglädjen och engagemanget som finns hos oss på Klin i Östergötland.

Vår kompetens och våra tjänster är högt efterfrågade och vi har haft ett starkt leveranstryck under flera år. Nu behöver teamet i Östergötland utrymme att fokusera på vår affärsstrategi samt förtydliga hur vi omsätter denna så att vi bidrar i ännu högre grad i form av ökad kunskap om psykisk hälsa och hållbarhet för våra kunder och klienter.

Hur skulle du beskriva ditt ledarskap?

Det som jag vet både är viktigt för mig och som andra beskriver präglar mitt sätt att leda – Värderingsstyrt, målmedvetet, tydligt och varmt. Jag ser min viktigaste funktion i att bygga ett tryggt och samtidigt utmanande sammanhang att som medarbetare, grupp och verksamhet frodas och växa i. Laget före jaget!

Vad är det bästa med teamet? 

Det här gänget har arbetat och utvecklats tillsammans under lång tid, skapat ett fantastiskt klimat att skapa, lära och växa i. Här finns både djup kompetens och bredd inom olika specialistområden. Här skrattar, gråter, stöttar och utmanar vi varandra.

Vem borde söka tjänsten? 

Du som letat efter en tjänst och arbetsplats där du kan fördjupa din kompetens, utveckla det kliniska området inom handledning/utbildning och samtidigt bidra till mer hållbara människor och starkare samhälle.

Du som längtar efter en ny utmaning och kombination av att arbeta under hög grad av frihet och samtidigt erbjudas ett stort stöd från både kollegor, chef och övriga supportfunktioner.

Har du ett genuint intresse för klinisk psykologi och vill göra skillnad tillsammans – då är du varmt välkommen till oss!

Tack Linda. Tjänsten i finns nu att söka här.

Vi ser fram emot att välkomna en ny medarbetare!