Nyhet

Vitalis 2024: Psykologpartners leder vägen inom digital psykologi

2 min läsning

Konferensprogrammet för Vitalis 2024, Nordens främsta mötesplats för e-Hälsa, är klart! Psykologpartners är stolta deltagare av inte mindre än fyra föreläsningar, ledda av våra experter inom affärsområdet Digital Psykologi.  

Våra presentationer täcker in kompetensutveckling, implementering av Internetbaserad kognitiv beteendeterapi (IKBT) i Sveriges regioner, psykologisk design för att främja motivation i digitala interventioner, samt effekten av workshops för engagemang inom digital vårdutveckling.  

Missa inte möjligheten att ta del av vår expertis 14-16 maj på Svenska Mässan i Göteborg.  

Digital Psykologi ger fler möjlighet till vård snabbare.

Digital psykologi ger fler möjlighet till vård snabbare.

Vi har intervjuat Johan Edbacken, affärsområdeschef för Digital Psykologi. Han delar med sig av vad teamet hoppas uppnå med sin närvaro, vad de ser mest fram emot, och varför detta engagemang är kritiskt för främjandet av digital psykologi. 

Psykologpartners är störst i Sverige på digital psyoklogi. Samarbeten med omkring hälften av Sveriges regioner. Programmen finns tillgängliga i stöd och behandling 1177.

Träffa bland annat Johan Edbacken, affärsområdeschef för Digital Psykologi, på scenen under Vitalis 2024.

 

Vad hoppas ni uppnå genom att delta i Vitalis 2024?   

Generellt är vårt mål att visa upp bredden och djupet i vårt arbete med digital psykologi. Genom att dela med oss av vår kunskap och våra erfarenheter vill vi inspirera andra aktörer inom e-Hälsa till innovation och utveckling. Det är en unik möjlighet att diskutera framtidens vårdlösningar och samtidigt knyta värdefulla kontakter för framtida samarbeten.  

Vad ser ni mest fram emot under konferensen?  

Vi ser fram emot de många möjligheterna till samtal och utbyte med andra. Att lyssna till andras föreläsningar ger oss nya perspektiv och idéer som vi kan ta med oss hem. Dessutom är det spännande att se hur publiken reagerar på våra egna presentationer och att få direkt feedback på våra tankar och lösningar!   

Varför är detta engagemang viktigt för er?   

Deltagandet vid Vitalis är en viktig del av vår mission att göra psykologiska tjänster mer tillgängliga genom digitalisering. Det är en chans att visa upp den senaste utvecklingen och de framsteg vi gjort, att framhäva vikten av digitala lösningar för att möta samhällets växande behov av psykologiskt stöd men också att diskutera de utmaningar som finns och vad vi behöver tänka på för att det ska bli bra på riktigt.  

Vi tror starkt på att digital innovation kan revolutionera vården och vill vara i framkant för den här förändringen!  

Årets konferensprogram hittar du här, hoppas att vi ses!