Nyhet

Psykologpartners medverkar på Svenskt Smärtforum med Region Jönköping

2 min läsning

Smärtvården i Sverige står inför många och stora utmaningar. Målsättningarna är tydliga men vägen dit inte lika klar. Hur skapar vi en smärtvård byggd på evidens, som är tillgänglig för alla och utformad utifrån patienternas behov?

Så skriver Svenskt Smärtforum om konferensen som går av stapeln den 24-25 oktober i Stockholm. Psykologpartners psykologkonsult Åsa Dufmats presenterar tillsammans med Ann-Britt Ekvall, processledare på Region Jönköping en poster på årets tema “Tillsammans för framtidens smärtvård”.

En poster om hur Psykologpartners bidragit med kompetens inom ACT

Klicka här för att ladda ner och läsa postern i sin helhet

ACT för patienter med långvarig smärta

Sammanfattat handlar postern om Region Jönköpings satsning på ett bättre omhändertagande av patienter med långvarig smärta med eller utan psykisk ohälsa där Psykologpartners bidragit med att utbilda ca 800 personer från 40 vårdcentraler i ACT som förhållningssätt.

Hur kan ACT göra skillnad i din verksamhet?

Sök gärna upp Åsa Dufmats under postersessionen på torsdagen den 24:e oktober (10.30-11.00) för att diskutera hur ett upplägg för en uppdragsutbildning i ACT skulle kunna utformas på just din arbetsplats. Förutom utbildning jobbar Åsa även med handledning och både utbildning och handledning kan ske såväl på distans som på plats hos kund.

Psykologpartners utbud inom ACT

Vi har lång erfarenhet av både utbildning och handledning inom ACT och erbjuder både öppna utbildningar och skräddarsydda insatser för dig och din verksamhet.

Klicka här för vår utbildning för dig som arbetar med långvarig smärta.

Klicka här för hela vårt utbud inom ACT.

Psykologpartners både utbildar och handleder i ACT