Nyhet

Förnyat förtroende för Psykologpartners IKBT i Värmland!

2 min läsning

Psykologpartners är störst i Sverige på internetbaserad kognitiv beteendeterapi (IKBT)

Vi på Psykologpartners utvecklade vårt första behandlingsprogram 2009 och har sedan dess skapat och implementerat IKBT i en mängd privata och offentliga verksamheter. Vi har hjälpt ett stort antal vårdgivare och företag samt en majoritet av Sveriges regioner i införandet av IKBT. Idag finns våra program tillgängliga både i den nationella plattformen Stöd och Behandling samt vår egna behandlingsplattform KBTonline

Vi är glada över det förnyade uppdraget och har ställt ett par snabba frågor till vår affärsområdeschef för Digital Psykologi Johan Edbacken om den nyligen vunna upphandlingen. 

Hej Johan! Vad betyder egentligen det förnyade förtroendet?

Det förnyade avtalet för IKBT i Region Värmland är av stor betydelse för att säkerställa tillgången till viktiga vårdtjänster för invånarna i regionen. Genom att använda våra behandlingsprogram kan patienter få tillgång till kvalitetssäker behandling på ett flexibelt och smidigt sätt.

Varför är IKBT viktigt?

Det är viktigt att implementeringen av IKBT fortsätter att prioriteras och utvecklas, eftersom det kan bidra till att förbättra vårdkvaliteten och öka tillgängligheten för patienter som annars kanske inte hade fått tillgång till vård på grund av avstånd eller andra hinder. Förtroendet vi får att tillhandahålla dessa tjänster är också viktigt eftersom det kräver hög kompetens och tillförlitlighet för att säkerställa att patienter får en säker och effektiv behandling.

Till sist, vad blir resultatet av samarbetet med region Värmland?

Genom att fortsätta säkra tillgången till våra behandlingsprogram kan region Värmland fortsätta att vara en föregångare inom digital vård och hälsa, tillsammans med de många andra regionerna som anlitar oss!

Tack Johan! Vill du som läser lära dig mer om IKBT och våra lösningar inom Digital Psykologi? Här kan du lära dig mer om våra metoder och tjänster.