Vi på Psykologpartners önskar ett riktigt Gott Nytt År med en årskrönika av vår VD, Sara Hillbom:

“..Så här i slutet av året skulle jag vilja rikta ett Stort Tack till alla medarbetare och till både våra trogna och våra nya kunder! Ännu ett prövande och märkligt år är till ända och vi kommer starkare ur det än någonsin. Det har varit tydligt att när omvärlden och omständigheterna prövar oss behövs psykologisk trygghet, starka team och hälsofrämjande beteenden mer än någonsin.

Under året har vi anställt nästan 20 personer, varmt varmt välkomna till oss och vårt fina företag. Vi har också fått och skapat en mängd nya samarbeten och kunder, det är jag stolt över! År 2022 ser vi fram mot att öka vårt utbildningsutbud markant. Detta inom alla våra områden och till en mängd olika målgrupper såsom ledare, skolpersonal och behandlingspersonal. Ett fint sätt att sprida vår kunskap och nå ut på!

Min önskan inför det nya året är att offentlig sektor, privata näringslivet och alla olika aktörer där ute fortsätter sitt ökade samarbete och innovationer för en bättre värld, det är bara då vi kan lyckas med de utmaningar som finns idag och det som komma skall. Tillsammans förändrar vi beteenden och gör samhället och gör världen lite bättre.”

Återigen, vi alla på Psykologpartners önskar er ett sprakande Nytt År och en God Fortsättning!

Sara Hillbom, VD på Psykologpartners önskar Gott Nytt År. Foto: David Brohede