Utbildning

Sedan Psykologpartners grundandes har vi bistått med utbildning inom hela bredden av vår verksamhet. Längre och kortare utbildningar såväl som skräddarsydda, utifrån organisationers behov.

Vår utbildningsverksamhet pågår. Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer, och de flesta utbildningar genomförs på distans.

Psykologpartners har över tio års erfarenhet av digital psykologi och är Sveriges största leverantör av internetbaserad behandling inom hälso- sjukvård. Vi har god erfarenhet av distansutbildning och specialister med både praktisk erfarenhet och uppdaterade kring forskning och utveckling inom sina områden.

I distanskurserna används Zoom; en lösning likt Skype anpassad för större grupper, med fler funktioner och med bättre ljud- och bildkvalitet. Det möjliggör en fullgod utbildning på distans, där utbildaren exempelvis kan rita på tavlan, deltagarna kan ställa frågor, se sig själv och de andra deltagarna samt utbildarens skärm.

Har du frågor om våra utbildningar, kontakta utbildningsansvarig Anna Klockner, utbildning@psykologpartners.se

pennor Utbildning

 • Grundläggande psykoterapiutbildning inom KBT

  En fyra terminer lång utbildning som ger grundläggande kompetens inom kognitiv beteendeterapi (motsvarar tidigare ”steg 1”).

  Läs mer!
 • Öppna utbildningar och specialistutbildningar för psykologer 

  I vårt utbud av öppna utbildningar hittar du utbildningar inom både teori och tillämpning av KBT, beteendeanalys och inlärningspsykologi. De här utbildningarna riktar sig mot dig som arbetar i offentlig sektor inom till exempel skola, psykiatri, vård- och omsorg, behandlingshem, kriminalvård och socialtjänst

  Vi ger också bredd- och djupkurser inom flera specialiseringar och på flera platser i Sverige för psykologer.

  Läs mer!
 • Skräddarsydda utbildningar

  Vi genomför uppdragsutbildningar över hela Sverige och har kunder inom landsting, stat och kommun. Utbildningarna skräddarsys tillsammans med er utifrån era behov och önskemål.

  Läs mer!
Aktuella utbildningar att söka

Grundkurs i ACT

Acceptance and Commitment Therapy (ACT) är en form av beteendeterapi som blivit allt mer populär på senare år. I stället för att arbeta med att ”ta bort” upplevelser som klienten […]

Läs mer

Behandling vid missbruk med hjälp av KBT-grundande metoder

Välkommen till en utbildning för dig som i ditt yrke träffar personer med olika former av missbruk. Att arbeta med behandling av personer med missbruk är en utmaning för många […]

Läs mer

Kurs i parterapi utifrån Integrative Behaviour Couple Therapy (IBCT)

  “Superhärlig stämning som kursledaren bidrar till i sin ödmjuka framtoning, men samtidigt visar sin kunskap. Inspirerad till tusen!!!” “Särskilt bra under kursen upplevde jag rollspelen – ansträngande och samtidigt […]

Läs mer

Har du frågor om utbildningarna, eller önskar du en skräddarsydd utbildning till din arbetsplats?