Hem/Utbildning/Vanliga frågor och svar om våra utbildningar
Vanliga frågor och svar om våra utbildningar

Vanliga frågor och svar om våra utbildningar

Vilka köpevillkor gäller?

Här kan du öppna en PDF-fil med köpevillkor för våra öppna utbildningar.

Vad händer efter kursen?

I samband med kursavslut informeras du om lämplig fortsättningskurs.

Vad ingår i kursavgiften?

Efter genomförd, alternativt vid examination godkänd kurs erhåller du ett kursintyg på dina kunskaper. Ofta har du efter kursen möjlighet att fortsätta med individuell coachning eller handledning. Hör av dig till din kursledare.

Ger ni någon rabatt?

Om tre eller fler anmäls från samma arbetsplats ges 10 % rabatt. Detta gäller dock inte vår Grundläggande psykoterapiutbildning.

Vi har samarbetsavtal med ett antal samarbetspartners med rabattkoder.

Vad händer om det blir för få anmälningar?

Om det blir för få anmälningar på kursen förbehåller vi oss rätt att ställa in kursen. Oftast flyttas kursdatum fram och du garanteras en plats på kursen.

Vad händer om utbildningen jag vill gå blir fullbokad?

Om kursen blir fullbokad har du möjlighet att ställa dig på en köplats och får ett meddelande om det blir en plats ledig på kursen.

Hur anmäler jag mig?

På respektive utbildningssida finns en bokningssida där du fyller i dina uppgifter. Observera att anmälan är bindande. Här kan du se alla våra utbildningar.

När du bokat dig på en kurs erhåller du bokningsbekräftelse till din angivna mailadress inom ca 15 minuter. Ca tre veckor före kursstart erhåller du kursinbjudan med uppgift om plats för kursen alternativt Zoom-länk för distanskurs samt ytterligare info om kursen.