Till dig som är kund hos oss

Det är speciella tider som råder. Vi är alla påverkade av coronovirusets spridning och dess effekter på oss som individer, anhöriga, företag och samhällsmedborgare. Det är i lägen som dessa extra viktigt att gå tillbaka till vad som är viktigast för oss alla. Att vi från alla håll i samhället hjälps åt i situationer som dessa är helt avgörande. Vi tänker på de som drabbas hårdast av viruset och inte minst på den vårdpersonal som världen över arbetar i frontlinjen för att hantera pandemins effekter. Att vi från alla håll i samhället hjälps åt är helt avgörande för att vi ska ta oss igenom detta.

Psykologpartners värderingar Värme, Kunskap, Utveckling och Mod är vägledande för oss som företag inte minst i situationer som dessa.

Alla organisationer tvingas nu ta svåra och snabba beslut för att ta sig igenom rådande situation på bästa sätt. På Psykologpartners jobbar vi nu med att välja bästa möjliga väg framåt för samhället, våra kunder och oss.

Vi vill vara högst delaktiga i att minska spridningen och samtidigt kunna hjälpa Er, våra kunder, i den här situationen.

Just nu fortsätter vi träffa de kunder som vill och har möjlighet att träffas och vi följer strikt de rekommendationer Folkhälsomyndigheten förespråkar gällande hygien, både på våra mottagningar och på individnivå. Vi kan komma att ändra våra riktlinjer i enlighet med att Folkhälsomyndigheten kommer med nya direktiv. Vi håller er uppdaterade om detta här på vår hemsida.

För de som har begränsningar i sin verksamhet gällande resor och rörlighet så har vi bra och säkra lösningar för att fortsätta mötas på distans, till exempel via video, telefon eller andra digitala alternativ. Det gäller alla våra tjänster, samt både för individer och grupper.

Här finns information för dig som är kund hos BanyanCenter.

Har du frågor om aktuell utbildning hos oss, kontakta utbildningssamordnare anna.klockner@psykologpartners.se

Har du funderingar så ta gärna kontakt med oss. Vi ser till att vara extra tillgängliga just nu och för gärna dialog om hur vi gemensamt ska lösa de situationer som uppstår när verksamheter ska fortsätta sin vardag och samtidigt skydda vårt samhälle från ytterligare spridning av coronaviruset.

Med vänlig hälsning
Sara Hillbom, VD, Psykologpartners