Nu är det officiellt! Psykologpartners har hållit Grundläggande Psykoterapiutbildning (GPU) sedan 2003 och kan nu äntligen erbjuda ett alumninätverk för alla tidigare studenter. Grundare av alumninätverket är Celia Young (till vänster) och Julia Ridal (till höger), båda leg. psykolog och leg. psykoterapeut på Psykologpartners. 

Grattis Celia och Julia till lanseringen! Hur känns det? 

Väldigt roligt! Igår bjöd vi in 108 personer till det nystartade nätverket och fler blir det! 

Vad är syftet med nätverket?

Att alla som vill hålla sig uppdaterade inom Kognitiv Beteendeterapi ska kunna göra det och samtidigt samverka med andra som har samma utbildning. Som medlem kan du hitta aktuell forskning, diskussionstrådar som berör dig samt få tips om fortbildning!

Spännande, vad kommer ni som grundare och Psykologpartners erbjuda deltagarna?

Exempelvis kommer vi kunna erbjuda möjlighet till att repetera föreläsningar från GPU men också ge rabatterade priser på utbildningar, handledningar med mera. Vi fyller på med det som nätverket vill ha allteftersom nätverket växer – så fungerar ju nätverk!

Hur funkar det för den som vill gå med?

Nätverket är gratis och facebook-baserat. För att bli medlem, gå in här eller klicka på bilden, svara på tre frågor som visar att du gått en GPU, och börja nätverka! Vi hoppas att det också blir ett forum där tidigare deltagare kan inspirera varandra. Med kunskap om alla de fantastiska deltagare som gått hos oss så vet vi att detta kommer att bli en riktig hit!

PS. För dig som är sugen på att börja din Grundläggande Psykoterapiutbildning inom KBT hos Psykologpartners finns mer information här.