Nyhet

Vi delar det senaste inom ACT med över 100 anmälda deltagare – Tack alla ni som närvarade på vårt webbinarium!

2 min läsning

Fem psykologkonsulter – fem perspektiv från konferensen om funktionell kontextuell beteendevetenskap och ACT

I juli åkte fem av våra psykologkonsulter till Cypern för att medverka på Association for Contextual Behavioral Science (ACBS). Vi har fått läsa om Therese, MariasUlrikas , Åsas och Celias upplevelser och lärdomar från resan och igår fick vi äntligen välkomna över 100 anmälda till ett webbinarium för att dela kunskapen vidare.

Våra psykologkonsulter (fr. höger), Åsa Dufmats, Therese Andersson, Celia Young, Maria Lalos och Ulrika Bydairk har alla inhämtat kunskap från konferensen ACBS på Cypern som vi nu delat vidare på det kostnadsfria webbinariet den 26:e september

Det senaste inom ACT från Psykologpartners

Under webbinariet delade vi ett smörgåsbord av nedslag från olika workshops och seminarier som hölls på Cypern. Teman som tillexempel döden, lekfullt perspektivtagande och handledning pesenterades utifrån den senaste forskningen och timmen avslutades med en övergripande framåtblick för ACT som terapimetod.

ACT, AI (Artifical Intelligence), musik från ungdomen och nya appar?

Under vår frågestund dök en blandad kompott intressanta frågor upp och vi ser fram emot fortsatt dialog med deltagarna som under vårt webbinarium “fick mycket att tänka på” vad gäller framtiden för ACT.

Är du nyfiken på det senaste inom ACT och funktionell kontextuell beteendeterapi?

Vi vill tacka alla våra psykologkonsulter som deltagit i både inhämtandet av ny kunskap och spridandet av densamma på vårt webbinarium om det senaste inom ACT. Missade du tillfället och/eller vill ta del av innehållet i efterhand? Tveka inte att höra av dig direkt till celia.young@psykologpartners.se

Oavsett nivå kan du ta nästa steg i ACT med oss

Vi erbjuder alltid handledning och därtill ett brett kursutbud. Kolla in vår grund och fördjupningskurser, både på distans, i Linköping eller med compassion-fokus i Stockholm. Är du leg. Psykolog? Kolla in vår specialistkurs med fokus på ACT!