Fördjupningskurs i ACT, Färdighetsträning

 • Detta är utbildningen för dig som vill fördjupa din förståelse för ACT som behandlingsmetod genom att slipa på specifika ACT-färdigheter. Utbildningen fokuserar inte på något särskilt problemområde utan ger istället en bredd av exempel på hur ACT-metoder kan användas vid olika svårigheter.
 • Under tre dagar går vi systematiskt igenom centrala ACT-interventioner, ger kliniska exempel, och tränar på att utföra teknikerna i rollspel med direkthandledning av kursansvariga. Vi tränar också färdigheter i fallkonceptualisering av både egna och andras fall. Gruppen kommer att hållas liten vilket ger dig en exklusiv möjlighet till omfattande direkthandledning.


Målgrupp

 • Denna utbildning passar dig som redan har grundläggande kompetens i ACT, endera genom att du har gått vår grundkurs eller om du redan arbetar med metoden sedan tidigare. En förutsättning för att du ska få ut så mycket som möjligt av kursen är att du har pågående samtalskontakter där ett förhållningssätt som bygger på ACT kan användas.

 

Utbildare
Celia Young, leg. psykolog, leg. psykoterapeut, specialist i klinisk psykologi

 


 • Datum och plats

  18–19 november och 4 december, klockan 9–16 i Göteborg, Psykologpartners lokaler på Viktoriagatan 3

 

 • Pris
  7 500 kr exkl. moms (I priset ingår för- och eftermiddagsfika, föreläsningsmaterial samt intyg). Om tre eller fler anmäls från samma arbetsplats ges 10% rabatt.

Boka din plats

 • Fördjupningskurs i ACT, Färdighetsträning, Göteborg
  18 november, 2019 - 4 december, 2019
  09:00 - 16:00

Adress:
Viktoriagatan 3, Göteborg

Kursledare för Fördjupningskurs i ACT, Färdighetsträning

Celia Young

Föräldraledig
Teamchef klinisk psykologi
Leg. psykolog, leg. psykoterapeut, specialist klinisk psykologi, handledarutbildad

phone031-760 66 71