Internetbehandling med KBT: Fördjupning och färdighetsträning

Internetbehandling med KBT: Fördjupning och färdighetsträning

Med internetbehandling får du möjlighet att nå ut till fler patienter med fungerande KBT-behandling på ett lättillgängligt sätt. Forskningen på internetbaserad KBT har pågått i snart 20 år och metoden har visat sig vara ett fungerande alternativ för att behandla olika typer av psykisk ohälsa, som exempelvis ångest och depression

Syfte
På utbildningsdagen kommer du att få lära dig mer om vad du behöver göra för att få ut maximalt av dina behandlingar. Övningar varvas med kunskap från den senaste forskningen och erfarenheter från klinisk vardag. Efter dagen kommer du att ha med dig ny kunskap och nya färdigheter som gör dina behandlingar bättre!

Elin berättar om innehållet i kursen här:

Målgrupp
Utbildningen riktar sig till dig som redan arbetar med internetbehandling och vill utveckla dina färdigheter samt öka din kunskap om hur man uppnår bästa möjliga resultat och följsamhet i en behandling.

Utbildare
Elin Melander, leg. psykolog

Elin arbetar inom Psykologpartners affärsområdet Digital Psykologi. Hon har erfarenhet av olika former av psykologisk behandling på distans och har fortbildats inom området telemedicin. Elin utbildar kontinuerligt vårdpersonal inom privat och offentlig sektor inom området psykologisk behandling på distans. Hon arbetar även med att designa och skapa innehåll till digitala behandlingsprogram.

Datum & plats

  • 5 mars 2021 kl 9.00-16.00.
    Kursen är planerad att genomföras fysiskt på plats i våra egna lokaler på Luntmakargatan 49 i Stockholm.
    Pris: 3000 kronor exkl moms, i priset ingår förmiddags- och eftermiddagsfika, material och intyg.

Kursen hade förut namnet Distansutbildning: Bli en bättre internetbehandlare – Öka dina färdigheter i internetbehandling.

Boka din plats

  • Internetbehandling med KBT: Fördjupning och färdighetsträning, Stockholm
    5 mars, 2021
    09:00 - 16:00
Biljetter Pris Antal
Internetbehandling med KBT: Fördjupning och färdighetsträning, Stockholm 3,750.00kr (SEK)*  

* price includes taxes


Kursledare för Internetbehandling med KBT: Fördjupning och färdighetsträning

Elin Melander

Leg. psykolog

phone070-857 49 60