Den 21:a och 22:a juni gick årets Partnersdagar av stapeln. Partnersdagarna är ett internt evenemang där alla medarbetare på Psykologpartners bjuds in för att planera, vidareutvecklas och sprida kunskap sinsemellan.  Det största fokuset under dagarna ligger på att lära känna varandra, ha trevligt ihop och sprida Partnersandan!

I år genomfördes evenemanget i Malmö på Scandic St. Jörgen hotell där omrking 80 medarbetare slöt samman. Temat för årets Partnersdagar var utbildning och vi arbetade både med interna och externa föreläsare samt workshops med fokus didaktik utifrån Psykologpartners roll som utbildare. Vi på Psykologpartners uppnår hela 98% i kundnöjdhet men strävar alltid efter att ligga steget före och i framkant i psykologisk kunskap.

Utbildningsstemat innebar flera olika workshops. Här ser vi vår affärsområdeschef för digital psykologi Johan Edbacken och organisationspsykolog samt specialist Johanna Rådeström som föreläser.

Under dagarna spenderades värdefull tid kollegor emellan över måltider och fikapauser. Våra medarbetare finns i Stockholm, Umeå, Norrköping, Linköping, Göteborg, Malmö och Helsingborg och det är alltid roligt att återse alla från norr till söder!

Vår planerings- och festkommitté anordnade kvällens middag och uppskattade aktiviteter. Bland annat genomfördes mingelbingo och en medarbetartävling “den ultimata partnern”…

Som vår kollega Maria Pollack vann!

Tack alla medarbetare som medverkade under Partnersdagarna för en fantastisk sammankomst! Vi vill också passa på att påminna alla våra följare om Psykologpartners breda utbildningsutbud som du kan hitta här och självklart önska både medarbetare och vårt nätverk en Glad Midsommar!