Äntligen finns berättelsen om oss sammanfattad för vårt nätverk och alla intresserade att ta del av!

I mitten av 90-talet gick några drivna studenter på Psykologprogrammet på Linköpings universitet. Idag är resten historia och Psykologpartners är nordens ledande psykologföretag. Tillsammans fortsätter grundarna att utveckla ett växande företag tillsammans med 100 medarbetare och kunder i både offentlig sektor och privata näringslivet.

– Vi var ett vetgirigt gäng med mycket entreprenörskap i oss, berättar Sara Hillbom som är vd på Psykologpartners sedan 2016. Vi brann för tillämpad beteendeanalys och kognitiv beteendeterapi. Vi sög i oss den kontextuella beteendevetenskapen som då var relativt ny och outforskad, vi var nyfikna på den och ville få in den bredare i Sverige.

I vår brandbook har vi blandat röster från kollegor, kunder och samarbetspartners för att få med olika perspektiv i berättelsen om oss för att spegla all den värme, kunskap, utveckling och mod som Psykologpartners kännetecknas av.

Kanske leder du en verksamhet som genomgår en förändringsresa och du är i behov av handledning. Kanske vill du ha stöd i design och expertis. Eller kanske vill du veta mer om hur det är att jobba som psykolog hos oss? Du hittar all information i berättelsen om oss här.

I fredags firade vi lanseringen av vår brandbook på alla våra kontor runtom i Sverige. På bild ser vi Malmöteamet!