Webbinarium: Nudging och psykologins kraft i samhällsutmaningar

Webbinarium: Nudging och psykologins kraft i samhällsutmaningar

Organisations- och ledarskapsutveckling
Webbinarium

Du som är chef, ledare, utvecklingsstrateg, verksamhetsutvecklare, HR-partners eller liknande i offentlig och privat sektor. Du som vill öka sin förståelse för hur psykologisk och beteendevetenskaplig forskning kan användas för att åstadkomma storskaliga beteendeförändringar.

Mattias Delling, leg psykolog och senior organisationskonsult
Mattias har över 15 års erfarenhet av att som psykolog stötta individer, grupper och organisationer till utveckling och lärande. Han arbetar sedan många år tillbaka huvudsakligen med att åstadkomma beteendeförändringar i stora, komplexa system, i syfte att öka både prestation och hållbarhet.

Moderator
Filip Westerlund, kommunikationsansvarig

Nästa tillfälle

23 maj 2024
Pris
0 kr/pers (exkl. moms)
Omfattning

1 tillfälle

Kommande kursstarter
Webbinarium Hur kan psykologin hjälpa oss att möta våra stora samhällsutmaningar? - Nudging och beteendeinsikter i praktiken - Distans
Start 23 maj 2024 08:00-09:00 Boka plats
Distans via Zoom
Distans

23 maj 2024 08:00-09:00

Mer information

Hej, undrar du något?

Vi har samlat vanliga frågor och svar om våra utbildningar. Tveka inte att höra av dig om du inte hittar svar på din fråga!

Tipsa gärna någon annan om den här utbildningen!

Kontakt

Porträttfoto av Mattias Delling

Mattias Delling

Psykologkonsult Organisation och ledarskap

Leg. psykolog, Organisationspsykolog
Kontaktuppgifter

Så tycker tidigare deltagare om våra utbildningar

”Utmanande frågor både under föreläsningar och på examinationen, visar på att ni ställer krav på deltagarna, samt vill att nivån för reflektion förväntas vara på hög nivå.”

”Otroligt kunnig och entusiasmerande kursledare! Mycket skicklig på att förklara och ger bra, konkreta exempel.”

“Utbildaren är fantastiskt kunnig och engagerad och lyckas få alla deltagare aktiva och delaktiga. Vi var en liten grupp och det kändes tryggt och alla kunde ta plats. Jag är supernöjd och har lärt mig mycket både teoretiskt och praktiskt utifrån alla rollspel och övningar.”

”Otroligt kompetenta utbildare. Bra upplägg med teori och mycket praktiska uppgifter och övningar som jag kommer att kunna använda i mitt arbete. Hög nivå på hela upplägget.”

”Föreläsarens varma och fina förhållningssätt var underbart! Det var lätt att följa med och pedagogiskt upplagt. Inspirerande föreläsare som lärde ut med stor kunskap och en gnutta humor.”

”Utbildarens kunskap men samtidigt prestigelöshet gjorde mig trygg.
Kursens föreläsare var pedagogisk, prestigelös och inspirerande. Tycker om när det är en blandning av teori och praktiska övningar, vilket var en röd tråd genom hela utbildningen.”

”Tydligt upplägg under dagarna, bra med tid för egna frågor och reflektioner.
Super bra! Tycker kursen lämpade sig bra på distans. Det var bra att den gavs på distans för jag hade nog inte sökt annars.”

”Kunskapsnivån hos föreläsarna – det märks att de vet vad de pratar om och att de kan fältet. Kunde svara på kluriga frågor, förklara bredare och djupdyka vid behov.”

”Inget var onödigt, allt väldigt matnyttigt. Tre mycket inspirerande och effektiva dagar. Kände mig väldigt ”påfylld” och ”pepp”!”

Boka utbildningen

Webbinarium Hur kan psykologin hjälpa oss att möta våra stora samhällsutmaningar? - Nudging och beteendeinsikter i praktiken

Distans

0 kr/pers (exkl. moms)

Platser kvar

Datum

Start 23 maj 2024 08:00-09:00

23 maj 2024 08:00-09:00

Din utveckling är vår högsta prioritet och med vår spetskompetens och expertis kan du känna dig trygg

Alltid evidensbaserade metoder

Vare sig du går en längre eller kortare utbildning hos oss utgår den alltid från evidensbaserad psykologisk forskning.

Dina kursledare har spetskompetens

Våra kursledare är alltid uppdaterade i enlighet med den senaste forskningen och har praktisk erfarenhet i hur man applicerar teori till att bli verklighet.

Vi är experter på distansutbildning

Vi har tio års erfarenhet av digital psykologi och de flesta av våra utbildningar sker på distans.