Vi förändrar beteenden hos medarbetare, ledare, organisationer, grupper och team.

Psykologpartners samarbetar och levererar tjänster och produkter åt många företag och organisationer inom det privata näringslivet. Allt ifrån internationella industrier till privata skolor och vårdcentraler.

Vi har specialister med spetskompetens inom psykologins alla delar, till exempel beteendestöd i skolan, psykologisk design och beteendebaserad säkerhet för industrin.

100+ legitimerade psykologer

20 år i branschen

Finns i 7 städer och online

Skräddarsydda lösningar

Evidensbaserade

25 000 nöjda kunder

100+ legitimerade psykologer

20 år i branschen

Finns i 7 städer och online

Skräddarsydda lösningar

Evidensbaserade

25 000 nöjda kunder

”Psykologpartners har hjälpt oss att utvecklas till en stark effektiv ledningsgrupp och lärt oss hantera olika strategiska frågor på ett effektivare sätt.”

Eva Lindell
Director FHCS AB/Sponge Cloth EMEA Consumer

NÅGRA AV VÅRA KUNDER

Effektiva team

Vi erbjuder grupp- och teamutveckling på alla nivåer i organisationen. Vi arbetar med allt från ledningsgrupper och högspecialiserade team till nystartade arbetsgrupper. Alltid med utgångspunkt i era specifika behov. Alltid med metoder som är bevisat effektiva.

Till team och grupper

Hållbara medarbetare

Vi erbjuder förebyggande insatser och behandling för att minska stress och psykisk ohälsa bland era medarbetare. Vi arbetar med metoder som forskningen har visat fungerar. Vi är ledande i landet inom internetpsykologi och levererar behandlingsprogram online till flera företag, vårdgivare och landsting.

Tjänster för medarbetare

Bli en bättre ledare

Vi hjälper dig att utveckla ett flexibelt och funktionellt ledarskap för förbättrad prestation och ett ledarskap som håller i längden. Vi utformar anpassade ledarskapsprogram med beteendefokus och erbjuder coaching för högpresterande specialister.

Med metoder som forskningen och vår mångåriga erfarenhet visat leder till hållbara resultat och hög prestation.

Till ledarskap

Trygga organisationer

Vi lyssnar till era behov och mål och arbetar systematiskt tillsammans med er och hela organisationen för att skapa en lärande och hållbar organisationskultur.

Vi har lång erfarenhet av grupp- och organisationsutveckling inom kommun, landsting, statliga myndigheter samt privata och offentliga företag.

Varför en specialistpsykolog med legitimation?

Våra konsulter är legitimerade psykologer. Legitimationen är en kvalitetsstämpel och en trygghet för dig som kund. Vi är specialister och våra metoder har stöd i forskning och beprövad erfarenhet och leder till långsiktigt hållbara resultat.

Kontakt

Kontakta oss för att komma igång med din eller ditt företags utveckling. Vi svarar inom 48 timmar.

Kom igång nu