Nyhet

Känner du till vårt arbete med Positivt Beteendestöd (PBS)? Tack till er som deltog på vårt frukostseminarium i Umeå!

2 min läsning

Sedan många år arbetar vi brett med Positivt Beteendestöd och i det arbetet erbjuder vi ett uppmuntrande och utvecklande stöd som kan hjälpa personal utan att behöva använda bestraffande åtgärder. 

Vårt kostnadsfria frukostseminarium om positivt beteendestöd (PBS) i Umeå har gått av stapeln!

Vi finns i 7 av Sveriges städer och erbjuder tjänsten PBS som lösning för flera olika målgrupper. Vi vill tacka er som deltog på vårt frukostseminarium i Umeå den 11:e maj! Vi passar på att fråga vår affärsområdeschef för Pedagogik och Utveckling Malin Angberg, teamchef Karam Hanna och psykologkonsult Henrik Domeij om mer kring seminariet:

Hej gänget! Hur var det att träffa deltagarna och vad var fokusområdet kopplat till PBS?

Fokus för oss på frukostseminariet var positivt beteendestöd i skolan och hur det är att vara rektor i förändringsledning!  Vi delade med oss av våra erfarenheter av implementering, handledning till rektorer och hur vi kan stötta skolor med psykologkompetens. Det var både fint och värdefullt att få träffa skolledare som är nyfikna på skolutveckling och inte minst sin egen utveckling som rektorer!

Positivt beteendestöd i skola, alltså! Hur gör den som missade tillfället?

Vi planerar redan för nästa frukostseminarium som blir torsdag den 15 november! Återigen blir fokus på skola och hur PBS kan appliceras. Just nu går det bra att maila direkt till affärsområdeschef malin.angberg@psykologpartners.se för att boka din plats.

Tack! Vi ser fram emot att återigen välkomna deltagare till frukostseminarium på temat PBS i november.

PS. Glöm inte att kika på vår tjänstesida för PBS där du hittar mer om metoden positivt beteendestöd och hur den är verksam inom fler områden utöver skolan, till exempel inom LSS och HVB.

Psykologpartners är störst i Sverige på Positivt beteendestöd

Henrik Domeij föreläser i Umeå om Positivt beteendestöd tillsammans med kollegorna inom affärsområdet Pedagogik och Utveckling. Redan nu finns ett nytt datum för den som missade seminariet och det går bra att maila direkt till oss för bokning.