Nyhet

Välkommen till våra psykologmottagningar!

2 min läsning

Psykologstöd för chefer och medarbetare runt om i hela landet

Med oss på Psykologpartners får du som arbetsgivare möjligheten att erbjuda anställda ett snabbt och säkert stöd för att bibehålla hälsan och arbetsförmågan under tuffa perioder i arbetet och livet i stort. Vi har mottagningar i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Norrköping, Umeå och Helsingborg och hos oss garanteras du snabb hjälp av legitimerade psykologer med så väl specialistkompetens som lång erfarenhet.

Vi har frågat teamchef Linda Stenbom, teamchef i Östergötland, mer om vad det innebär.

Hej Linda! Varför ska man egentligen erbjuda psykologstöd till medarbetare?

“Ta hand om era medarbetare, så tar de hand om företaget!”

..i de flesta verksamheter är medarbetarna nyckeln till framgång. Det är människorna i organisationen som hanterar allt från maskiner till människor, fattar beslut och löser problem. Problem som blir alltmer komplexa och kräver alltmer av individens kapacitet och arbetsgruppens samarbetsförmåga. Rekryteringar av rätt kompetens tar ofta tid och väl på plats tar det också lång tid att lära upp.

Parallellt ökar dessutom den psykiska ohälsan. Vi vet att de som är sjukskrivna på grund av psykisk ohälsa har större risk för lång frånvaro, återkommande sjukfrånvaro och förtidspension.

Linda Stenbom, som vi ser föreläsa här, är teamchef i Östergötland där vi erbjuder tjänster och psykologmottagningar i både Linköping och Norrköping.

Vad ska man som arbetsgivare tänka på?

Det gäller att agera i tid! Som närmsta chef har du både en möjlighet och ett ansvar att hjälpa dina medarbetare till rätt stöd. Vikten av att vårda sina resurser, ge dem rätt förutsättningar och stöd är avgörande för dagens arbetsgivare. Det säkrar verksamhetens och samhällets fungerande och framtida utveckling.

Hur ser erbjudandet från ditt team och Psykologpartners ut?

Vi på Psykologpartners hjälper chefer och medarbetare att må bra och prestera på arbetet. Med rätt kompetens och en väl riktad insats, får de allra flesta en tydlig förbättring och kan må bra igen.

Tack Linda!

Här kan du som läser komma i kontakt med oss och boka tid på någon av våra mottagningar runt om i landet.