Nyhet

Nyhet: Frigör din verksamhets potential med hjälp av beteendepsykologi!

1 min läsning

Tillsammans med CiCONs erbjuder Psykologpartners för första gången en helt unik kurs i Lean parat med beteendepsykologi. Lean är en metod för verksamhetsutveckling där fokus är att utifrån de resurser man har skapa maximalt kundvärde. Vi utgår från strukturen i Lean och dess filosofi och analyserar specifikt det mänskliga beteendet i processen genom frågeställningarna:

  • Hur kan ledarskapet stärka både flödes- och resurseffektivitet?
  • Hur kan vi bygga en psykologiskt trygg kultur i flödet som underlättar öppen kommunikation och lärande?

Utbildningen är en kombination av föreläsningar, simuleringar, övningar och diskussion och avslutas med att deltagarna får skapa individuella utvecklingsplaner för att kunna ta nästa steg i den egna verksamheten med hjälp och stöd från kursledarna med mångårig expertis. Du som deltagarna behöver inga särskilda förkunskaper och utbildningen hålls på Vildmarkshotellet i Kolmården den 16:e och 17:e maj 2022.

Anmälan har nu öppnat och det är först till kvarn som gäller. För mer information och bokning av den upplevelsebaserade kursen, klicka här!

PS. Vi kommer löpande dela mer information om vår nya kurs samt hålla ett frukostwebinar den 16 mars för den som vill veta mer inför kursstart. Har du frågor innan dess? Maila gärna magnus.stalby@psykologpartners.se