Kundberättelse

Strömberg rustar verksamhet och ledare med Psykologpartners

”Resultatet av utbildningen för egen del känner jag är att jag fått massa verktyg med mig i mitt ledarskap. Jag känner också att jag har fått en tryggare, stabilare grund att stå på.”
Markus Beijer

Produktionschef, Strömberg Distribution

Hej Markus! Vem är du?

Jag heter Markus Beijer och jobbar som produktionschef på Strömberg Distribution.

Du är halvvägs igenom utbildningen Funktionellt ledarskap, hur känns det?

Redan så här halvvägs in i utbildningen Funktionellt ledarskap så känner man ju att man har en helt annan grundtrygghet i sitt ledarskap: man litar mer på sig själv.

Varför föll valet på Psykologpartners?

Ska jag vara helt ärlig så hade jag faktiskt aldrig hört talas om Psykologpartners. Däremot min chef och min VD hade jobbat med Magnus Stalby via sin förra arbetsgivare så därför föll valet på Psykologpartners.

Vilka utmaningar stod ni inför som verksamhet?

För verksamheten så bestod dom största utmaningarna, framförallt i det organisatoriska: ledarskap och ledarförsörjning var något som vi jobbade väldigt mycket med.

Vad är det bästa med utbildningen så här långt?

Jag skulle säga helheten! Att man är den här ganska lilla gruppen har gjort att vi på bara några tillfällen blivit väldigt tighta. Det gör ju att man vågar mycket mer, man utmanar sig själv och det gör ju i slutändan att utbildningen ger mer.

Vad har utbildningen resulterat i för din del?

Resultatet av utbildningen för egen del känner jag är att jag fått massa verktyg med mig i mitt ledarskap. Jag känner också att jag har fått en tryggare, stabilare grund att stå på.

Hur kommer det göra skillnad för verksamheten längre fram?

När det kommer till verksamheten hoppas jag ju såklart att mina nya kunskaper ska kunna hjälpa oss att bli bättre. Nu har jag ju fått verktygen och hjälpen av Sara och Magnus att lyckas med det.