Nyhet

Kostnadsfritt Webbinarium: Skapa motivation och prestation på arbetsplatsen med verktyg från modern idrottspsykologi!

1 min läsning

Vill du veta hur idrottspsykologi kan hjälpa din organisation till högre motivation och prestation?

Välkommen till kostnadsfritt Webbinarium den 18 mars där vi förklarar hur!

Idrottspsykologi var länge inom idrotten något som ägnades tid till vid sidan om träning och match. Idag har delarna i idrottspsykologin fler användningsområden, en tydlig förankring i vetenskap och kan med fördel användas inom just organisationer som vill uppnå prestation, välmående och utveckling.

Vi kan nu erbjuda en unik pusselbit och inblick i hur din organisation kan använda idrottspsykologin, kunskap som kan bli avgörande för din organisation och dig som ledare. På vårt webinar föreläser Tora Hansson från Psykologpartners, legitimerad psykolog och organisationspsykolog. Med bakgrund som elitidrottare och idrottspsykolog (även aktiv inom Riksidrottsförbundet på elit-och landslagsnivå!) jobbar Tora framgångsrikt med prestationspsykologi för chefer och ledare tillsammans med kollegorna på Psykologpartners. På detta webinar får du bland annat lyssna till vad världens bästa idrottare har att säga om prestation och hur du skapar förutsättningar för din egen och andras prestation och motivation!

Med på webbinariumet finns även Susanne Rådqvist, legitimerad psykolog och erfaren organisationspsykolog samt teamchef för region sydväst. Webbinariumet är helt kostnadsfritt och du anmäler dig här!