Nyhet

Är du vår nya teamchef? Vi rekryterar till Östergötland!

2 min läsning

Vårt affärsområde Klinisk & Pedagogisk psykologi finns i hela landet, från Malmö i söder till Umeå i norr och växer så det knakar. Just nu söker vi förstärkning i form av en teamchef i Östergötland och vi har pratat med kommande affärsområdeschef Linda Stenbom för att ta reda på mer.

He Linda! Vem är det vi söker för att leda teamet i Östergötland vidare?

Vi söker dig som vill kombinera ett värderingsstyrt ledarskap med ett affärsmässigt fokus. Du har en genuin nyfikenhet och intresse för människor och vill skapa ett tryggt och samtidigt utmanande sammanhang att som medarbetare, grupp och verksamhet frodas i. Du stimuleras av att arbeta nära våra kollegor och kunder och av att bidra med nya perspektiv på utvecklingen av våra tjänster för ett hållbart och friskt samhälle.

Vad är det bästa med gänget?

Det här gänget har arbetat tillsammans under lång tid och skapat ett starkt klimat för utveckling och lärande. Här finns både djup kompetens och bredd inom olika specialistområden, en kunskapsintensiv gemenskap där dörren alltid står öppen för att få stöd eller nya tankar. De är genuina, varma och lojala kollegor som brinner för sitt arbete och att hjälpa våra kunder. Och så har de humor, det går inte en dag utan skratt!

Till sist.. Vad är ditt bästa tips till en ny kollega?

Tillåt dig vara ny på jobbet och ta vara på den första tiden, lyssna och följ med medarbetare och kollegor för att skapa din bild av verksamhetens styrkor, utvecklingsområden och behov. Våga fråga mycket och ta stöd av alla som finns runt omkring och av mig som chef. Låt nyfikenhet och intresset för psykologi och att göra skillnad vägleda dig och gruppen så blir det succé!

Tack Linda!

Låter denna tjänst som något för dig? Du hittar mer information och ansökan här.

PS. Detta är en prioriterad rekrytering så vänta inte med att söka. Varmt välkommen till oss!