Strukturerat NPF-arbete i skolmiljö

Strukturerat NPF-arbete i skolmiljö

Pedagogisk psykologi
Grundkurs

Mål med dagen är att du som jobbar i skolan ska få med dig praktiska verktyg och konkreta strategier. Dagen fokuserar på pedagogik som leder till ökad studiero och fungerande lärmiljöer för alla elever, inklusive dem med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF).

Förutsättningarna för ett väl fungerande arbete i skolan ökar när all personal delar teoretisk grund och har ett gemensamt bemötande. Därför vänder vi oss till all personal som arbetar i skolan, lärare, elevhälsoteam, elevassistenter, pedagoger, specialpedagoger och rektorer (F-9).

Erfarna psykologer och föreläsare från Psykologpartners.

Petter Tunlind, leg psykolog
Petter Tunlind utbildar och handleder inom bland annat barn- och ungdomspsykiatri, elevhälsa och boendeverksamheter. Petter har lång erfarenhet av såväl utredning som behandling av barn och unga inom barn- och ungdomspsykiatri, barnmedicinsk verksamhet och elevhälsa.

Henrik Domeij, leg psykolog
Henrik arbetar bland annat med föräldrastöd och behandlande insatser till barn och unga med neuropsykiatrisk problematik. En stor del av Henriks arbete består av handledning till olika yrkesprofessioner, bland annat inom skolan och barnpsykiatrin. Henrik utbildar inom anpassningar och bemötande, Positivt beteendestöd och Tillämpad beteendeanalys för personal främst inom skola och omsorg.

”En mycket bra utbildning som kommer att hjälpa oss i vårt förbättringsarbete på skolan.”
”Kursen varvade teori och praktik och gav mig värdefulla tips som jag som pedagog kan använda i mötet med eleverna.”


Citat från tidigare kursdeltagare

Nästa tillfälle

29 oktober 2024
Pris
1995 kr/pers (exkl. moms)
Omfattning

1 tillfälle

Kommande kursstarter
Strukturerat NPF-arbete i skolmiljö - Umeå
Start 29 okt 2024 09:00-16:00 Boka plats
Psykologpartners kontor Länsresidenset Umeå
Storgatan 56, vån 2
Umeå

Mer information

Hej, undrar du något?

Vi har samlat vanliga frågor och svar om våra utbildningar. Tveka inte att höra av dig om du inte hittar svar på din fråga!

Tipsa gärna någon annan om den här utbildningen!

Kontakt

Porträttfoto av Malin Angberg

Malin Angberg

Utvecklingsledare och Psykologkonsult Klinisk och pedagogisk psykologi

Leg. psykolog, Leg. psykoterapeut, Handledare
Kontaktuppgifter

Så tycker tidigare deltagare om våra utbildningar

”Utmanande frågor både under föreläsningar och på examinationen, visar på att ni ställer krav på deltagarna, samt vill att nivån för reflektion förväntas vara på hög nivå.”

”Otroligt kunnig och entusiasmerande kursledare! Mycket skicklig på att förklara och ger bra, konkreta exempel.”

“Utbildaren är fantastiskt kunnig och engagerad och lyckas få alla deltagare aktiva och delaktiga. Vi var en liten grupp och det kändes tryggt och alla kunde ta plats. Jag är supernöjd och har lärt mig mycket både teoretiskt och praktiskt utifrån alla rollspel och övningar.”

”Otroligt kompetenta utbildare. Bra upplägg med teori och mycket praktiska uppgifter och övningar som jag kommer att kunna använda i mitt arbete. Hög nivå på hela upplägget.”

”Föreläsarens varma och fina förhållningssätt var underbart! Det var lätt att följa med och pedagogiskt upplagt. Inspirerande föreläsare som lärde ut med stor kunskap och en gnutta humor.”

”Utbildarens kunskap men samtidigt prestigelöshet gjorde mig trygg.
Kursens föreläsare var pedagogisk, prestigelös och inspirerande. Tycker om när det är en blandning av teori och praktiska övningar, vilket var en röd tråd genom hela utbildningen.”

”Tydligt upplägg under dagarna, bra med tid för egna frågor och reflektioner.
Super bra! Tycker kursen lämpade sig bra på distans. Det var bra att den gavs på distans för jag hade nog inte sökt annars.”

”Kunskapsnivån hos föreläsarna – det märks att de vet vad de pratar om och att de kan fältet. Kunde svara på kluriga frågor, förklara bredare och djupdyka vid behov.”

”Inget var onödigt, allt väldigt matnyttigt. Tre mycket inspirerande och effektiva dagar. Kände mig väldigt ”påfylld” och ”pepp”!”

Boka utbildningen

Strukturerat NPF-arbete i skolmiljö

Umeå

1995 kr/pers (exkl. moms)

Platser kvar

Datum

Start 29 okt 2024 09:00-16:00

Din utveckling är vår högsta prioritet och med vår spetskompetens och expertis kan du känna dig trygg

Alltid evidensbaserade metoder

Vare sig du går en längre eller kortare utbildning hos oss utgår den alltid från evidensbaserad psykologisk forskning.

Dina kursledare har spetskompetens

Våra kursledare är alltid uppdaterade i enlighet med den senaste forskningen och har praktisk erfarenhet i hur man applicerar teori till att bli verklighet.

Vi är experter på distansutbildning

Vi har tio års erfarenhet av digital psykologi och de flesta av våra utbildningar sker på distans.