Nyhet

Vill du göra skillnad med oss? Vi söker förstärkning i Göteborg!

4 min läsning

Vill du göra skillnad med fokus på handledning, utbildning och behandling? Vi är psykologer och konsulter som drivs av värme, kunskap, utveckling och mod när vi levererar spetskompetens i psykologi. Just nu rekryterar vi till vårt affärsområde Klinisk Psykologi i Göteborgsområdet och är nyfikna på att få växa tillsammans med dig. Vårt kontor hittar du på Viktoriagatan 3 och det är vår teamchef Viktor Brune som leder rekryteringen. Vi har fått en pratstund med honom för att ta reda på mer om tjänsten och vad som väntar vårt nya tillskott! 

Hej Viktor. Du är teamchef i klinisk psykologi. Vad betyder det för dig?

Det betyder att jag nästan varje dag har den stora förmånen att få arbeta med, hjälpa till att utveckla och umgås med de härligaste psykologerna man kan tänka sig. Jag får leda ett team av ambitiösa psykologer i våra vackra lokaler i Göteborg.

Kunskap, Värme, Utveckling och Mod är våra värdeord, hur manifesterar det i teamet och i din vardag på Psykologpartners? 

Kunskap manifesteras genom att alla är så kompetenta och kunniga inom sina respektive områden och dessutom hela tiden försöker lära sig mer och sprida kunskapen. Vi auskulterar hos varandra, handleder varandra och hjälper varandra med svåra uppdrag. 

Värmen syns internt genom den goda stämningen, omtanken och det roliga hänget på kontoret. Externt märks det i utförandet av uppdragen med såväl patienter som handledningsgrupper och på utbildningar.

Utveckling märks i gruppen genom att vi ständigt hjälps åt att förändra till bättre, både i vad vi själva gör och vad vi hjälper våra uppdragsgivare att göra. Inget är statiskt.

Det mod jag tycker genomsyrar Psykologpartners är viljan att testa att göra nya uppdrag eller gamla uppdrag på nya sätt, att utmana oss själva och de vi möter att testa nytt och att gå i vår värderade riktning även när det känns besvärligt eller svårt.

Vad är det affärsområdet Klinisk psykologi gör på Psykologpartners?

Det korta svaret är att vi i affärsområdet klinisk psykologi behandlar, handleder och utbildar i en mängd olika verksamheter inom framförallt offentlig men också privat sektor. 

Vad är viktigt för dig i ditt ledarskap?

Tydlighet och individanpassning är viktigast i mitt ledarskap. Jag är övertygad om att vi människor mår bäst och utvecklas mest när det är tydligt vilka förväntningar som finns på oss, när vi har färdigheterna och motivationen att uppfylla förväntningarna och när vi blir positivt uppmärksammade när vi gör något bra eller modigt och stöttade och hjälpta när det är svårt eller går dåligt.  I mitt ledarskap är det viktigt att jag kan anpassa min stil efter medarbetarens behov just då. För att kunna få det krävs det en öppen kultur där medarbetarna är trygga med att ge mig feedback och med vad dom behöver. Teamet i Göteborg består av allt från nybakade psykologer till väldigt erfarna och handledarutbildade psykoterapeuter och i mitt ledarskap vill jag ge alla vad dom behöver. 

Vad är det bästa med teamet i Göteborg? 

Det bästa med teamet är kombinationen av kompetens, driv och expertkunskap med humor och gött häng. Diskussionerna vid lunchbordet pendlar mellan senaste forskningsrönen och tramsande vilket jag älskar och gör att jag aldrig har tråkigt. Det finns en kultur av att stötta varandra och en snabb kollegial handledning, ett tips eller ett gott snack är aldrig långt borta. 

Vad är ditt bästa tips till en ny kollega?

För dom flesta som börjar på Psykologpartners är mycket nytt eftersom rollen här skiljer sig mycket från vanliga psykologjobb. Här får du chansen att handleda i många olika verksamheter, behandla patienter, sköta kundkontakter och utveckla kundrelationer samt utbilda. I början kan det te sig överväldigande för många. Mitt bästa tips är att ta emot all den hjälp som erbjuds och att vara modig. Det mesta brukar gå bra och när det inte gör det så finns det kollegor som varit i samma situation. 

Tack Viktor! Vi ser fram emot att välkomna en ny kollega till Göteborg. 
Tjänsten finns att söka fram till den 8:e mars och du hittar den här.