Nyhet

Unikt frukostseminarium i Norrköping! Är det möjligt att ha chefsuppdrag 2023 med bibehållen balans?

2 min läsning

.. Hur gör de som lyckas med bibehållen balans i chefsuppdraget?

Vi bjuder in till ett unikt frukostseminarium den 8:e september i våra lokaler på Repslagaregatan 3 i Norrköping! På detta seminarium får du som deltagare förutom expertis och föreläsning på temat även möjlighet till diskussion och networking med andra chefer.

Möt vår psykologkonsult Anna Zetterqvist

Anna, som håller i höstens seminarium är en uppskattad föreläsare inom ämnen som hållbarhet, krishantering och förändringsledning. Hon har förutom sin psykologlegitimation och mångårig erfarenhet även godkända specialistkurser i Krishantering i arbetslivet, Handledning utifrån beteendeanalys, Utveckling av grupper och team samt Psykologisk Facilitering. Men vad kan man som deltagare förvänta sig av vårt frukostseminarium i september? Vi har frågat Anna om just det!

Hej Anna! Vad kommer deltagarna ta med sig från frukostseminariet den 8:e september?

Bakgrunden är att vi ser hållbarhet på agendan i vårt samhälle men tyvärr är det många som inte vet hur det omsätts i praktiken. På vår frukost får du perspektiv och konkreta tips på hur hållbarhet kan ökas upp i chefsrollen. Sist men inte minst får den som deltar en värdefull möjlighet att nätverka med andra chefer som också är intresserade av hållbarhet. Med en god frukost och en del tips inför hösten blir det definitivt en bra start på dagen!

Tack Anna! Du hittar anmälan till vårt frukostseminarium här. Observera att platserna är begränsade, så vänta inte med din anmälan.

Anna Zetterqvist är en av våra populära organisationspsykologer. Den 8:e september slår vi upp portarna till vårt kontor på Repslagaregatan 3 i Norrköping för den som är intresserad av hållbarhet i chefsrollen.