Nyhet

Tack alla som deltog på vårt frukostseminarium! Välkommen på vår kurs i Hållbart Ledarskap

2 min läsning

Tack alla deltagare som närvarade på vårt seminarium om Hållbart Ledarskap

Det var fantastiskt roligt att få träffa våra kunder över en frukost med ett så viktigt tema, igenkänningen var hög och det var ett fint delande av både svårigheter och goda exempel från ledare från olika verksamheter

– Anna Zetterqvist

I fredags bjöd vi in till ett unikt frukostseminarium på temat hållbart ledarskap och vi vill tacka alla deltagare som kom förbi! Det våra psykologkonsulter Anna Zetterqvist och Ellen Tormalm höll i taktpinnen för seminariet, diskussioner och networking medan frukost intogs. 

Dagens värdar! Här, i projektorns ljus ser vi våra psykologkonsulter Anna Zetterqvist och Ellen Tormalm som höll i taktpinnen när vårt fullsatta frukostseminarium på temat hållbart ledarskap gick av stapeln.

Välkomna! Vår Psykologkonsult Anna Zetterqvist välkomnar deltagare redo att fördjupa sig i temat hållbart ledarskap.

Dags för frukost! Vårt seminarium på temat hållbart ledarskap var fullbokat och deltagarna avnjöt frukost från kl. 08.00.

Är det möjligt att ha ett chefsuppdrag 2023 med bibehållen balans? Hur gör de som lyckas?  Dessa frågor utgjorde grunden för seminariet.

Livliga samtal och networking chefer emellan när frågan om hållbart ledarskap diskuteras.

Utifrån forskning och goda exempel finns fungerande strategier för ett effektivt, utvecklande och hållbart ledarskap. Vi kan behålla balans – och tack vare den, prestera långsiktigt.

Missade du seminariet, eller är du helt enkelt nyfiken på nästa steg? Välkommen till vår kurs i Hållbart Ledarskap!

På vår kurs Hållbart Ledarskap får du som deltagare under kursens gång utveckla förmågan att hantera de krav som ställs på dig genom att utforska och testa alternativa strategier. En del av slutresultatet blir en personlig handlingsplan för en balanserad arbetsmiljö med utgångspunkt från modern ledarskaps- och arbtslivsforskning.

Du hittar mer information om kursen och anmälan här!