Nyhet

Tack alla som deltog på vår IKBT nätverksträff!

2 min läsning

Psykologpartners är störst i Sverige på IKBT: Internetbaserad Kognitiv Beteendeterapi

Visste du att vi har avtal med över hälften av Sveriges regioner avseende IKBT? Vår nätverksträff som gick av stapeln imorse välkomnade deltagare som i sitt arbete kommer i kontakt med Internetbaserad KBT!

IKBT för samordnare, behandlare eller chef

Helt kostnadsfritt deltog flera olika yrkeskategorier och vi hade nöjet att välkomna både interna och externa föreläsare i till exempel Linnea Helfrich som föreläste om Motivation och följsamhet kring IKBT och Ingrid Stenberg som berättade om IKBT-programmet iFAS i Västra Götalandsregionen. Det var vår psykologkonsult Kajsa Thunberg Trogen som höll i dagens agenda och vi har ställt ett par frågor till henne för att ta reda på mer om evenemanget.

Hej Kajsa! Varför är det viktigt med en nätverksträff för IKBT?

Vi får träffa personer som på olika sätt kommer i kontakt med våra program runt om i landet. Deltagarna har möjlighet att utbyta erfarenheter och tips. Dessutom får vi ta del av och bidra till spridningen av värdefulla kunskaper från interna och externa föreläsare!

Hur jobbar Psykologpartners med IKBT-utveckling framåt under 2024? 

Vi arbetar både med vidareutveckling av existerande program och nyproduktion. Under 2024 lanseras vårt nya program Ätstörningshjälpen. Vi är också igång med att skapa ett depressionsprogram för unga och börjar producera ytterligare ett nytt program under året. Så till alla er därute som jobbar med IKBT: om ni har input om vilket det programmet borde vara, hör gärna av er!

Tack Kajsa!

PS. Har du som läser input? Kontakta Kajsa direkt till höger på denna sida. Är du nyfiken på att lära dig mer om våra IKBT program? Klicka här för att komma direkt till vårt tjänsteutbud.