Nyhet

Äntligen har Partnersdagarna gått av stapeln!

2 min läsning

I slutet av oktober arrangerades Partnersdagarna, där runt 80 av våra medarbetare sågs för två dagar på hotell Blommenhof i Nyköping. Sedan starten 2000 har Psykologpartners arrangerat Partnersdagarna för alla medarbetare, men vad är det? Vi har pratat med vår VD, Sara Hillbom om hur, vad och varför.

Hej Sara, vad är egentligen Partnersdagarna och hur kom det till?

Vi har haft olika typer av Partnersdagar sedan bolaget startades, det är ett internt evenemang där alla medarbetare på Psykologpartners bjuds in. När vi var färre än 20 medarbetare brukade vi åka till fjällen tillsammans, vi planerade ihop och hade mycket kul! I takt med att bolaget vuxit har vi hållit mer arrangerade möten – oftast med en eller två nätters övernattning. Ibland har vi haft externa föreläsare som kompetensutveckling, och på senare år har vi separerat den delen och skiftat till ett mer internt fokus och lagt krut på socialisering som syfte. När vi nu är ca. 100 medarbetare så handlar det mest om att träffas, lära känna varandra, ha trevligt ihop och sprida Partnersandan! Vi delar ofta kunskap i någon form eller arbetar med något mer lättsamt.

Hur gör Partnersdagarna skillnad för medarbetare och kunder?

Känsla av samhörighet, möjlighet att sprida värme, kunskap, utveckling och mod, det vill säga Partnersandan! Att vi är ett bolag som är annorlunda och gör skillnad som värnar både medarbetare och kunder. Att vi är ett bolag där alla får se varandra live och där alla kan inse att vi är ett sjukt skönt gäng – en speciell samling fina människor och psykologer som är roliga, duktiga, drivna och framåt på många sätt!

Vad är planen framåt för Partnersdagarna? 

Vi kommer fortsätta ha Partnersdagar årligen.  Ett tag tänkte vi nämligen att vartannat år räckte, men vi har ångrat oss och kommer arrangera Partnersdagarna varje år. Vi kommer jobba med olika teman utifrån behov och läge i bolaget!

Tack Sara! Partnersdagarna kommer alltså fortsatt hållas årligen för alla medarbetare och för den som är intresserad av att börja arbeta på Psykologpartners (som växer så det knakar!) finns alla lediga tjänster att söka här.