Lediga tjänster

Leg Psykolog, Klinisk Psykologi, Östergötland

Välkommen till ett företag som lever värderingarna – värme, kunskap, utveckling och mod! 

Vi vill…

Stå för ett modernt perspektiv på psykologiska insatser med bevisat effektiva metoder. Vi vill ligga i framkant när det gäller att leverera beteendeförändring och utveckling till individer, grupper och organisationer.

Du gillar…

Att verka i en lärande miljö med kollegor av toppklass, du vill bidra med dina färdigheter och är öppen för andras input. Att utbilda, handleda och behandla. Att bygga nätverk och relationer både på egen hand och tillsammans med kollegor. Du gillar att arbeta självständigt och ta eget ansvar för leverans och kundvård.

Detta tar du med dig in…

  • mod, värme och intresse av att skapa utveckling.
  • arbetslivserfarenhet av och intresse för beteendeanalys och KBT/ACT.
  • psykologlegitimation och grundläggande psykoterapeutisk utbildning i KBT (Steg-1), är du handledarutbildad är det ett plus, men inte ett krav
  • intresse av nätverkande och att bygga goda kundrelationer.

Vi är…

En konsultorganisation med över 100 anställda på sju orter i Sverige. Våra kunder finns inom både privat och offentlig verksamhet. Psykologpartners består av specialiserade affärsområden inom Klinisk Psykologi, Digital psykologi, Pedagogisk psykologi, samt Organisation & Ledarskap.

Vi kan erbjuda ett givande och varierat arbete i en välfungerande och värderingsstyrd kontext. På företaget finns en omfattande kompetens och ett stort stöd konsulter emellan. Placeringsort är Linköping eller Norrköping men uppdrag kan utföras både digitalt och på andra orter.

Är du nyfiken på att vilja veta med ring gärna Fredrik Gunnarsson, Teamchef på 070-823 50 88 eller sök tjänsten via denna länk senast 15/1 2022, vänta inte med att söka, vi står i startgroparna!

Vi förändrar beteenden! 

Intresseanmälan

Om du är intresserad av att söka jobb hos oss men inte känner igen dig i de tjänster som just nu ligger öppna för att söka – följ denna länk och registrera ditt intresse så vet vi att du finns!