Lediga tjänster

Psykolog med intresse för digital psykologi

Brinner du för digital psykologi och vill jobba med ett modernt perspektiv på psykologiska insatser? 

Du gillar

Du vill bidra med moderna och interaktiva metoder för att öka tillgängligheten till psykologiskt stöd och behandling. Tillsammans med dina kollegor inom Digital Psykologi parar du ditt intresse för teknik med intresset för människor och fältet är öppet för framtida utvecklingsidéer. 

Vi söker dig som

Brinner för att tillgängliggöra psykologisk behandling genom digitala kanaler

Har psykologlegitimation och grundläggande psykoterapeutisk utbildning i KBT

Har intresse och nyfikenhet kring digitala hjälpmedel som ett sätt att utveckla och modernisera psykologarbetet

Är teknikvan, har grundläggande kunskap om att administrera hemsidor samt är strukturerad och noggrann

Har intresse och vilja att arbeta både självständigt och i tätt samarbete med dina kollegor

Erfarenhet av mediaproduktion (filma, klippa, animera) är meriterande men inget krav. 

I dina arbetsuppgifter kommer det att ingå löpande support till våra kunder samt ansvar för vidareutveckling av vår behandlingsplattform. Du kommer även få vara med och utforma våra hemsidor, vara med och utveckla nya internetbaserade behandlingsprogram till oss och våra kunder, ges möjlighet att utbilda, handleda och ta emot egna klienter, delta i utveckling av nya tjänster, driva säljarbete samt ansvara för och bevara kundrelationer/samarbeten. Spännande? Det tycker vi!

Vad du blir en del av

Psykologpartners är en konsultorganisation med över 100 anställda på 7 orter i Sverige. Vi levererar beteendeförändring och utveckling till individer, grupper och organisationer. Våra kunder finns inom både privat och offentlig verksamhet. Psykologpartners består av specialiserade affärsområden inom Klinisk & Digital psykologi, Pedagogisk psykologi, samt Organisation & Ledarskap. 

Vi kan erbjuda ett givande och varierat arbete i en välfungerande och värderingsstyrd kontext. På företaget finns en omfattande kompetens och ett stort stöd konsulter emellan. Tjänsten är på heltid och vi är flexibla kring arbetsort.

Vid frågor ring gärna Johan Edbacken, teamchef för Digital Psykologi, på 073 182 01 86. Du söker tjänsten genom att registrera din ansökan via denna länk: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?fc50ded3
  sv-SE senast 21 juni 2020, men vänta inte med att söka då vi avser att rekrytera så snart som möjligt. 

Välkommen att söka en tjänst hos ett företag som lever värderingarna – värme, kunskap, utveckling och mod!

Intresseanmälan
Om du är intresserad av att söka jobb hos oss men inte känner igen dig i de tjänster som just nu ligger öppna för att söka – följ denna länk och registrera ditt intresse så vet vi att du finns!
https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?7afcd10f