Lediga tjänster

Vill du jobba hos oss? Vi tar gärna emot intresseanmälningar.
Skicka ett mejl till vår Personalchef
petra.rudin@psykologpartners.se

Driven utbildningsansvarig med passion för psykologi

Välkommen att söka en tjänst hos ett företag som lever värderingarna – värme, kunskap, utveckling och mod

Du gillar

Du gillar att göra skillnad och vill bidra till att skapa ett hållbart samhälle genom att erbjuda utbildningar inom evidensbaserad psykologi. Du vill stötta verksamheten genom att samordna och på ett dynamiskt sätt utveckla Psykologpartners utbildningserbjudanden. Kanske vill du bidra med något mer – berätta vad! 

Vi söker dig som

har mod, värme och intresse av att skapa utveckling

har erfarenhet av arbete på en utbildningsenhet med öppna utbildningar

har erfarenhet av event och införsäljning

har intresse och kunskap avseende digitaliserade lärplattformar och bokningssystem, gärna Event Espresso

har förmåga att både arbeta självständigt i din roll och i samverkan med andra

har idérikedom, affärstänk och gillar att samarbeta med proffsiga psykologer

Du blir en del av

Psykologpartners är en växande medarbetarägd konsultorganisation med över 120 medarbetare på 8 orter i Sverige, vi erbjuder konsulttjänster och utbildning inom tre affärsområden – Klinisk & Digital psykologi, Pedagogisk psykologi, samt Organisation & Ledarskap. Våra kunder finns inom både offentlig och privat sektor. I rollen som utbildningsansvarig är du en viktig pelare för vårt utbildningserbjudande, du samverkar med Affärsområdescheferna och rapporterar direkt till VD.. 

Vi kan erbjuda ett givande och varierat arbete i en välfungerande och värderingsstyrd kontext. På företaget finns en omfattande kompetens och ett stort stöd medarbetare emellan. Tjänsten är på heltid och är förlagd vid huvudkontoret i Linköping.

Vid frågor maila eller ring gärna Sara Hillbom, VD, sara.hillbom@psykologpartners.se, 070 823 50 92. Du söker tjänsten genom att skicka in ditt personliga brev och CV till petra.rudin@psykologpartners.se senast 20 september 2019 men vänta inte, rekryteringsprocessen startar direkt!

Välkommen med din ansökan!

Teamchef för Pedagogik & Utveckling i Stockholm

Välkommen att söka en tjänst hos ett företag som lever värderingarna – värme, kunskap, utveckling och mod

Vad du blir en del av

Psykologpartners är en konsultorganisation med över 100 anställda på 8 orter i Sverige. Vi levererar beteendeförändring och utveckling till individer, grupper och organisationer. Våra kunder finns inom både privat och offentlig verksamhet. Psykologpartners består av specialiserade affärsområden inom Klinisk & Digital psykologi, Pedagogisk psykologi, samt Organisation & Ledarskap. 

Pedagogik & Utveckling arbetar för att alla människor, oavsett förutsättningar, ska ges möjligheter till utveckling, självständighet och god livskvalitet. Vi erbjuder spetskompetens inom evidensbaserade kartläggningsmetoder och interventioner baserade på modern Tillämpad beteendeanalys (TBA) och Positivt beteendestöd (PBS) för barn, unga och individer med funktionsvariationer. 

Din framtida utmaning 

Som Teamchef leder du verksamheten och dess medarbetare, ansvarar för att säkerställa måluppfyllelse samt arbetar med affärs- och verksamhetsutveckling. Din personalgrupp består av 15 personer som alla arbetar som konsulter med handledning, behandling och utbildning samt inom BanyanCenter, vårt specialistteam som arbetar med tidiga intensiva beteendeinterventioner. Du rapporterar till Affärsområdeschef för Pedagogik & Utveckling och är med i ledningsgruppen för detta affärsområde. 

Utöver ditt arbete som Teamchef kommer du även arbeta som psykologkonsult.

Detta tar du med dig in
-mod, värme och intresse av att skapa utveckling
-psykologlegitimation och grundläggande psykoterapeutisk utbildning i KBT (Steg-1)
-erfarenhet och intresse av affärsutveckling och att bygga starka kundrelationer
-förmågan att kunna arbeta självständigt och ta stort eget ansvar i rollerna som Teamchef och psykologkonsult
-erfarenhet av ledarskap och chefsroll
-intresse och nyfikenhet kring pedagogisk psykologi och EIBI 

Vi kan erbjuda ett givande och varierat arbete i en välfungerande och värderingsstyrd kontext. På företaget finns en omfattande kompetens och ett stort stöd konsulter emellan. 

Vid frågor ring gärna Malin Angberg, affärsområdeschef för Pedagogik & Utveckling, på 072 389 47 91.

Du söker tjänsten genom att skicka in ditt personliga brev och CV till petra.rudin@psykologpartners.se senast den 7 september 2019. 

Välkommen med din ansökan!