Lediga tjänster

Erfaren psykolog med intresse för organisationspsykologi sökes till Malmö

Brinner du för organisationspsykologi och vill skapa starka kundrelationer i samarbete med landets vassaste organisationspsykologer? Vi har fått många nya uppdrag och spännande utmaningar på sistone och vill gärna bli fler!

Du gillar

Du vill bidra till att skapa ett hållbart och effektivt arbetsliv genom evidensbaserad organisationspsykologi! Du älskar att skapa starka kundrelationer, bra affärer och bestående värde för våra kunder. Du vill utveckla chefer, arbetsgrupper och organisationer. Du vill jobba med förändring och utveckling på riktigt, med processkonsultation, gärna i storgrupp. Du vill ha kul på jobbet!

Vi söker dig som

Vill bidra med mod, värme och drivs av att skapa utveckling

Har psykologlegitimation och god erfarenhet i yrket, gärna inom organisationspsykologiskt konsultarbete med teoretisk grund i TBA, ACT och OBM

Har erfarenhet och intresse av affärsutveckling, säljarbete och av att bygga starka kundrelationer

Har intresse och vilja att arbeta både självständigt och i tätt samarbete med dina kollegor

Gärna har egna ledarerfarenheter

Du blir en del av

Psykologpartners är en konsultorganisation med 110 medarbetare på sju orter i Sverige, vi erbjuder konsulttjänster inom tre affärsområden – Klinisk & Digital psykologi, Pedagogisk psykologi, samt Organisation & Ledarskap. Vi kan erbjuda ett givande och varierat arbete i en välfungerande och värderingstyrd kontext. På företaget finns en omfattande kompetens och ett stort stöd konsulter emellan. Tjänsten är på heltid och är förlagd i Malmö.

Om du är nyfiken på rekryterande chef så läs gärna Susanne Rådqvists berättelse under Livet på Psykologpartners.

Du söker tjänsten via denna länk, vänligen bifoga även en förteckning över genomförda organisationsuppdrag. Välkommen med din ansökan senast 16 augusti.  

Välkommen att söka en tjänst hos ett företag som lever värderingarna – värme, kunskap, utveckling och mod!

Psykolog med hjärta för klinisk psykologi, Stockholm

Gillar du…

…att göra skillnad med evidensbaserad psykologi med fokus på klinisk behandling, handledning och utbildning? Vill du arbeta i en värderingsstyrd kontext i privat regi med kompetenta och samarbetssugna kollegor? Gillar du att jobba med människor och kundrelationer både på egen hand och tillsammans med kollegor? Då har vi tjänsten för dig!

Din framtida utmaning

Inom affärsområdet Klinisk & Digital psykologi arbetar vi med psykologkonsulttjänster inom bland annat psykiatri, primärvård och socialtjänst. Ditt arbete kommer innefatta behandlingsarbete, utbildningsinsatser och verksamhetshandledning. Har du handledarutbildning i KBT får du dessutom arbeta med utbildningshandledning på våra grundläggande psykoterapiutbildningar.

Detta tar du med dig in

mod, värme och intresse av att skapa utveckling

psykologlegitimation sedan minst tre år

arbetslivserfarenhet av och intresse för beteendeanalys och KBT

handledarutbildning och erfarenhet av handledning är meriterande

erfarenhet och intresse av affärsutveckling och att bygga starka kundrelationer

förmågan att kunna arbeta självständigt och ta stort eget ansvar

Vad du blir en del av

Psykologpartners är en konsultorganisation med över 100 anställda på sju orter i Sverige. Vi levererar beteendeförändring och utveckling till individer, grupper och organisationer. Psykologpartners består av specialiserade affärsområden inom Klinisk & Digital psykologi, Pedagogisk psykologi, samt Organisation & Ledarskap.

Du söker tjänsten genom denna länk senast 12 augusti 2020.

Välkommen att söka en tjänst hos ett företag som lever värderingarna – värme, kunskap, utveckling och mod!

Psykolog med intresse för pedagogik och utveckling i Östergötland

Vill du…

…arbeta utifrån evidensbaserad psykologi med fokus på skola och omsorgsverksamhet? Vill du ha en arbetsplats i en värderingsstyrd kontext med kompetenta och samarbetssugna kollegor? Då har vi tjänsten för dig!

Din framtida utmaning

Psykologpartners Pedagogik & Utveckling arbetar för att alla människor, oavsett förutsättningar, ska ges möjligheter till utveckling, självständighet och god livskvalitet.

Som senior psykolog inom Pedagogik & Utveckling kommer du att skapa spännande uppgifter inom skola och omsorg. I tjänsten ingår uppdrag att handleda, utbilda och driva utvecklingsprojekt i nära samarbete med uppdragsgivare. Uppdrag kan vara inom skola, boendeverksamheter såväl som inom psykiatri och habilitering. 

Detta tar du med dig in

mod, värme och intresse av pedagogisk psykologi

psykologlegitimation och grundläggande psykoterapeutisk utbildning i KBT 

handledarutbildning är meriterande

erfarenhet och intresse av utvecklingsarbete och att bygga starka relationer till uppdragsgivare

förmågan att kunna arbeta självständigt och ta stort eget ansvar 

erfarenhet av arbete med barn, familjer och människor med funktionsnedsättningar

Vad du blir en del av

Psykologpartners är en konsultorganisation med över 100 anställda på sju orter i Sverige. Vi levererar beteendeförändring och utveckling till individer, grupper och organisationer. Våra uppdragsgivare finns inom både privat och offentlig verksamhet. Psykologpartners består av specialiserade affärsområden inom Klinisk & Digital psykologi, Pedagogisk psykologi, samt Organisation & Ledarskap. 

Vid frågor ring gärna Therese Allvar, Teamchef för Pedagogik & Utveckling i Östergötland, på 070 956 27 68. Rekryteringen startar omgående och du söker tjänsten genom vårt HR-system, men allra senast 9 augusti 2020

Välkommen att söka en tjänst hos ett företag som lever värderingarna – värme, kunskap, utveckling och mod!

Teamchef för Klinisk psykologi i Stockholm

Välkommen att söka en tjänst hos ett företag som lever värderingarna – värme, kunskap, utveckling och mod!

Du blir en del av

Psykologpartners är en konsultorganisation med över 100 anställda på 7 orter i Sverige. Vi levererar beteendeförändring och utveckling till individer, grupper och organisationer. Våra kunder finns inom både privat och offentlig verksamhet. Psykologpartners består av specialiserade affärsområden inom Klinisk & Digital psykologi, Pedagogisk psykologi, samt Organisation & Ledarskap. 

Psykologpartners Klinisk & Digital psykologi står för ett modernt perspektiv på psykologiska insatser, med bevisat effektiva metoder. Vi erbjuder spetskompetens inom utbildning, handledning och psykologisk behandling med hjälp av Sveriges bästa psykologer.

Din framtida utmaning 

Som Teamchef leder du verksamheten och dess medarbetare, ansvarar för att säkerställa måluppfyllelse samt arbetar med affärs- och verksamhetsutveckling. Din personalgrupp består av ett gäng psykologer som har sin bas i Stockholm och Umeå. Du rapporterar till Affärsområdeschef för Klinisk och digital psykologi och är med i ledningsgruppen för detta affärsområde. 

Utöver ditt arbete som Teamchef kommer du även arbeta som psykologkonsult med exempelvis handledning, utbildning och behandling.

Detta tar du med dig in

mod, värme och intresse av att skapa utveckling

psykologlegitimation och grundläggande psykoterapeutisk utbildning i KBT (Steg-1)

erfarenhet och intresse av affärsutveckling och att bygga starka kundrelationer

förmågan att kunna arbeta självständigt och ta stort eget ansvar i rollerna som Teamchef och psykologkonsult

erfarenhet av ledarskap och chefsroll

intresse och nyfikenhet kring digitala hjälpmedel som ett sätt att utveckla och modernisera psykologarbetet

Vi kan erbjuda ett givande och varierat arbete i en välfungerande och värderingsstyrd kontext. På företaget finns en omfattande kompetens och ett stort stöd konsulter emellan. 

Vid frågor ring gärna Kristofer Vernmark, affärsområdeschef för Klinisk och Digital Psykologi, på 073 321 10 74. Du söker tjänsten genom att klicka på följande länk: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?ccbdb2ac
  sv-SE. Vi avser att rekrytera löpande men stänger annonsen den 9 augusti

Vi väntar på dig!

Intresseanmälan
Om du är intresserad av att söka jobb hos oss men inte känner igen dig i de tjänster som just nu ligger öppna för att söka – följ denna länk och registrera ditt intresse så vet vi att du finns!
https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?7afcd10f