Lediga tjänster

Vill du jobba hos oss? Vi tar gärna emot intresseanmälningar.
Skicka ett mejl till vår Personalchef
petra.rudin@psykologpartners.se

Gå direkt till ledig tjänst:

Psykolog med brinnande intresse för organisationspsykologi

Psykolog med intresse för digital psykologi

Psykolog med brinnande intresse för organisationspsykologi 

Brinner du för organisationspsykologi och älskar att skapa starka kundrelationer i samarbete med landets vassaste organisationspsykologer?

Vi väntar på dig! 

Du gillar

Du vill bidra till att skapa ett hållbart och effektivt arbetsliv genom evidensbaserad organisationspsykologi! Du brinner för organisationspsykologi och älskar att skapa starka kundrelationer, bra affärer och bestående värde för våra kunder. Du vill utveckla chefer, arbetsgrupper och organisationer. Du är intresserad av TBA, ACT, OBM. Du vill jobba med förändring och utveckling på riktigt, med processkonsultation, gärna i storgrupp. Du vill ha kul på jobbet!

Vi söker dig som

-Vill bidra med mod, värme och drivs av att skapa utveckling
-Har psykologlegitimation och gärna erfarenhet i yrket, gärna inom organisationspsykologiskt konsultarbete
-Har erfarenhet och intresse av affärsutveckling, säljarbete och av att bygga starka kundrelationer
-Har intresse och vilja att arbeta både självständigt och i tätt samarbete med dina kollegor
-Gärna har egna ledarerfarenheter

Du blir en del av

Psykologpartners är en växande konsultorganisation med över 120 medarbetare på 8 orter i Sverige, vi erbjuder konsulttjänster inom tre affärsområde – Klinisk & Digital psykologi, Pedagogisk psykologi, samt Organisation & Ledarskap. Vi kan erbjuda ett givande och varierat arbete i en välfungerande och värderingsstyrd kontext. På företaget finns en omfattande kompetens och ett stort stöd konsulter emellan. Tjänsten är på heltid och är förlagd i Skåne.

Vid frågor ring gärna Susanne Rådqvist, teamchef, på 070 938 61 17. Du söker tjänsten genom att skicka in ditt personliga brev och CV samt förteckning över genomförda organisationsuppdrag, till petra.rudin@psykologpartners.se senast 17 juni 2019. Rekryteringsprocessen startar omgående. 

Välkommen att söka en tjänst hos ett företag som lever värderingarna – värme, kunskap, utveckling och mod!

Psykolog med intresse för digital psykologi 

Brinner du för digital psykologi och vill jobba med ett modernt perspektiv på psykologiska insatser?

Din framtida utmaning

Som psykolog inom affärsområdet Klinisk & Digital Psykologi bidrar du med moderna och interaktiva metoder för att öka tillgängligheten till psykologiskt stöd. Tillsammans med dina kollegor inom Digital Psykologi parar du ditt intresse för teknik med intresset för människor och fältet är öppet för framtida utvecklingsidéer. 

I dina arbetsuppgifter kommer det ingå förvaltning och administrering av våra digitala stödsystem, skapande och uppdatering av digitalt material för beteendeförändring, viss behandling av patienter via video och internetbaserade behandlingsprogram, utbildning och handledning av andra internetbehandlare, delta i utveckling av nya tjänster, driva säljarbete samt ansvara för och bevara kundrelationer/samarbeten. Spännande? Det tycker vi!

Vi söker dig som:

-Vill bidra med mod, värme och intresse av att skapa utveckling
-Har psykologlegitimation och grundläggande psykoterapeutisk utbildning i KBT samt minst två års erfarenhet i yrket
-Har intresse och nyfikenhet kring digitala hjälpmedel som ett sätt att utveckla och modernisera psykologarbetet
-Har viss vana av att administrera hemsidor och/eller andra digitala system
-Har intresse och vilja att arbeta både självständigt och i tätt samarbete med dina kollegor

Meriterande är intresse för och kunskaper inom mediaproduktion liksom erfarenheter från att utveckla internetbehandlingsprogram.

Vad du blir en del av

Psykologpartners är en konsultorganisation med över 100 anställda på 8 orter i Sverige. Vi levererar beteendeförändring och utveckling till individer, grupper och organisationer. Våra kunder finns inom både privat och offentlig verksamhet. Psykologpartners består av specialiserade affärsområden inom Klinisk & Digital psykologi, Pedagogisk psykologi, samt Organisation & Ledarskap. 

Vi kan erbjuda ett givande och varierat arbete i en välfungerande och värderingsstyrd kontext. På företaget finns en omfattande kompetens och ett stort stöd konsulter emellan. Tjänsten är på heltid och önskat arbetsställe är Linköping, kan dock omvärderas vid fin matchning. 

Vid frågor ring gärna Johan Edbacken, teamchef för Digital Psykologi, på 073 182 01 86. Du söker tjänsten genom att skicka in ditt personliga brev och CV till petra.rudin@psykologpartners.se senast den 17 juni 2019.