Lediga tjänster

Kvalificerad administratör, Malmö

Vill du…

Arbeta i ett företag som gör skillnad för individer, grupper och samhället varje dag? Vill du bidra med energi, omtanke och administrativ expertis i en meningsfull servicefunktion? Vill du ingå i vårt HK (huvudkontor) i en organisation där värdegrunden värme, kunskap, utveckling och mod levs varje dag?

Du är så varmt välkommen till oss!

Du gillar…

På riktigt att jobba med service och stöd inom olika processer och att vara flexibel samt att bidra med avlastning där det behövs. Du gillar att verksamhetens behov växlar och att lära nytt allteftersom nya behov uppstår. Du värdesätter att jobba självständigt och uppskattar att samarbeta med andra.

Vad är det vi söker?

Vi söker en administratör som huvudsakligen avlastar kollegorna inom anbud och utbildning. Du kommer samarbeta med olika funktioner och samverka inom viktiga processer och i flertalet olika system. Vi söker dig som vill vinna nya affärer och bibehålla vår goda kundnöjdhet genom adekvat service och trevligt bemötande!

Tjänsten innebär även kontorsansvar på vårt kontor i Malmö. Vårt team sitter utspridda över landet och vi jobbar därför mycket digitalt tillsammans. Din funktion ger service till hela bolaget även om just kontorsansvaret är knutet till gänget på 15 psykologer centralt i Malmö. Den här tjänsten är helt ny och ett av dina första uppdrag blir att projektleda en efterlängtad flytt av kontoret.

Detta tar du med dig in…

 • Vilja och intresse av att ge service och stöd
 • Vilja och intresse av att utveckla och effektivisera
 • Minst fem års erfarenhet av kvalificerat administrativt arbete
 • Vana vid olika digitala system och administrativa processer
 • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift
 • Meriterande är att ha arbetat i ett kursadministrativt- och/eller avtalshanteringssystem
 • Meriterande är om du har erfarenhet inom ekonomi
 • B-körkort

Psykologpartners är…

En konsultorganisation med över 100 anställda på sju orter i Sverige. Vi stöttar individer, grupper och organisationer med psykologisk kompetens. Våra kunder finns inom både privat och offentlig verksamhet. Vi erbjuder ett givande och utvecklande arbete i en välfungerande och värderingsstyrd kontext.

Vid nyfikenhet att vilja veta mer kontakta gärna rekryterande chef Petra Rudin, HR-chef, petra.rudin@psykologpartners.se eller sök tjänsten direkt här. Sista ansökningsdag är 12 juni men vi startar processen direkt så vänta inte med att söka.

Välkommen till ett företag som lever värderingarna – värme, kunskap, utveckling och mod! 

Leg Psykolog, Digital Psykologi, Malmö/Stockholm

Välkommen till ett företag som lever värderingarna – värme, kunskap, utveckling och mod!

Vill du…

Göra skillnad genom att utveckla ett hållbart, friskt och bättre samhälle genom digitala tjänster och lösningar? Vi växer och vill nå fler med våra tjänster. Vill du växa med oss?

Du gillar…

… att vara kreativ och tänka stort, generera idéer, och gå från tanke till handling i olika former av projekt. Du gillar att ta kontakt med potentiella samarbetspartners och brinner för att sprida digitala lösningar. Du gillar att sprida kunskap genom att föreläsa och stötta andra i deras utveckling, att hålla i workshops och driva utvecklingsprojekt och att skapa material för beteendeförändring. Du vill bidra med din kunskap och dina färdigheter samtidigt som du är öppen för andras input.

Detta tar du med dig in…

 • Värme, kunskap, utveckling och mod
 • Psykologlegitimation, gärna med grundläggande utbildning i KBT (och ACT)
 • Erfarenhet av IKBT är meriterande
 • Erfarenhet av att jobba i utvecklingsprojekt, där erfarenhet av projektledning är meriterande
 • Erfarenhet av att facilitera workshops inom området innovation/design/utveckling
 • Intresse för nätverkande, affärsutveckling och att bygga starka kundrelationer
 • Lyhördhet för kundens och slutanvändarens behov, du kan förenkla och pedagogiskt förpacka information så den blir engagerande att arbeta med och bidrar till faktisk förändring (gärna i flera olika format, exempelvis med hjälp av illustrationer eller film)

Psykologpartners är…

En konsultorganisation med över 100 anställda på sju orter i Sverige. Våra kunder finns inom både privat och offentlig verksamhet. Vårt affärsområde Digital psykologi fokuserar på utveckling av digitala behandlingsprogram och tjänster. Vi står för ett modernt perspektiv på psykologiska insatser med bevisat effektiva metoder.

Psykologpartners består av specialiserade affärsområden inom Klinisk Psykologi, Digital psykologi, Pedagogisk psykologi samt Organisation & Ledarskap. Vi erbjuder ett givande och utvecklande arbete i en välfungerande och värderingsstyrd kontext. På företaget finns en omfattande kompetens och ett stort stöd konsulter emellan.

Vid nyfikenhet att vilja veta mer kontakta gärna Johan Edbacken, Affärsområdeschef, 0731 – 820 186 eller johan.edbacken@psykologpartners.se eller sök tjänsten direkt här. Vårt förstahandsval är att du bor i eller nära Malmö, näst på tur kommer Stockholm. Sista ansökningsdag är 22 maj men vi startar processen direkt så vänta inte med att söka.

Intresseanmälan

Om du är intresserad av att söka jobb hos oss men inte känner igen dig i de tjänster som just nu ligger öppna för att söka – följ denna länk och registrera ditt intresse så vet vi att du finns!