Lediga tjänster

Vill du jobba hos oss? Vi tar gärna emot intresseanmälningar.
Skicka ett mejl till vår Personalchef
petra.rudin@psykologpartners.se

Ekonom, föräldravikariat

Välkommen att söka en tjänst hos ett företag som lever värderingarna – värme, kunskap, utveckling och mod!

Vad du blir en del av

Psykologpartners är en konsultorganisation med över 120 anställda på sju orter i Sverige. Vi levererar beteendeförändring och utveckling till individer, grupper och organisationer. Psykologpartners består av specialiserade affärsområden inom Klinisk & Digital psykologi, Pedagogisk psykologi samt Organisation & Ledarskap. 

Psykologpartners huvudkontor är lokaliserat i Linköpings innerstad, här jobbar vi med stöd till våra kollegor inom IT, ekonomi, HR och anbud. 

Du vill…

Som vikarierande redovisningsekonom på Psykologpartners stöttar du verksamheten med ekonomirelaterade uppgifter, som projektadministration, redovisning och bokslut, och är en viktig kugge i både de månatliga rutinerna liksom de mer strategiska. Under vikariatet, vilket förväntas pågå runt ett år med start under mars, får du också möjlighet att delta i och driva delar av implementeringen av nytt affärssystem.

Detta tar du med dig in

mod att ta egna initiativ, värme och driv att föreslå förbättringar

grundläggande ekonomisk/redovisningsteknisk kompetens såsom civilekonom eller yrkesutbildning inom ekonomi

fina färdigheter i excel, förmåga att växla mellan olika arbetsuppgifter och gärna erfarenhet av affärssystem

vilja att samverka och ge support på ett förstklassigt sätt

Vi erbjuder

Ett givande och varierat arbete i en välfungerande och värderingsstyrd kontext. På företaget finns en omfattande kompetens, gott ledarskap och ett stort stöd medarbetare emellan. Tjänsten är på heltid och placerad i Linköping.

Vid frågor ring gärna Jenny Curtsdotter, ekonomichef, på 070 956 43 77. Du söker tjänsten genom att skicka in ditt personliga brev och CV till petra.rudin@psykologpartners.se senast 15 december 2019

Vi väntar på dig!

Teamchef för Pedagogik & Utveckling Linköping

Brinner du för psykologi och ledarskap? Vill du medverka till att utveckla ett hållbart, friskt och rättvis samhälle? Vill du hjälpa oss sträva mot målet att alla människor, oavsett förutsättningar, ska ges möjligheter till utveckling, självständighet och god livskvalitet? Vi väntar på dig! 

Du gillar

…att leda dina medarbetare mot måluppfyllelse och att skapa nya uppdrag. Du gillar hantverket kring evidensbaserade kartläggningsmetoder och interventioner baserade på modern tillämpad beteendeanalys och positivt beteendestöd för barn, unga och individer med funktionsvariationer. 

Du gillar att jobba med proffsiga kollegor med värme och enastående kompetens. Du vill ha kul på jobbet!

Vi söker dig som

Vill bidra med mod, värme och drivs av att skapa utveckling

Har psykologlegitimation och erfarenhet i yrket, gärna inom pedagogisk psykologi

Har intresse av affärsutveckling och av att bygga starka kundrelationer

Har intresse och vilja att arbeta både självständigt och ta stort eget ansvar i rollen som Teamchef och som psykologkonsult

Har erfarenhet av ledarskap

Du blir en del av

Psykologpartners är en växande konsultorganisation med över 120 medarbetare på sju orter i Sverige. Vi erbjuder konsulttjänster inom tre affärsområden – Klinisk & Digital psykologi, Pedagogik & Utveckling samt Organisation & Ledarskap. Vi kan erbjuda ett givande och varierat arbete i en välfungerande och värderingsstyrd kontext. På företaget finns en omfattande kompetens och ett stort stöd psykologer emellan. Tjänsten är på heltid och är förlagd i Linköping alt Norrköping. 

Vid frågor kontakta Malin Angberg, affärsområdeschef Pedagogik & Utveckling, på 072 389 47 91. Du söker tjänsten genom att skicka in ditt personliga brev och CV till petra.rudin@psykologpartners.se senast 30 november 2019. Rekryteringsprocessen startar omgående.