Lediga tjänster

Psykolog med brinnande intresse för organisationspsykologi, Östergötland

Brinner du för organisationspsykologi och älskar att skapa starka kundrelationer i samarbete med landets vassaste organisationspsykologer?

Vi väntar på dig!

Du gillar

Du vill bidra till att skapa ett hållbart och effektivt arbetsliv genom evidensbaserad organisationspsykologi! Du brinner för organisationspsykologi och älskar att skapa starka kundrelationer, bra affärer och bestående värde för våra kunder. Du vill utveckla chefer, arbetsgrupper och organisationer. Du är intresserad av TBA, ACT, OBM. Du vill jobba med förändring och utveckling på riktigt, med processkonsultation, gärna i storgrupp. Du vill ha kul på jobbet!

Vi söker dig som

Vill bidra med mod, värme och drivs av att skapa utveckling

Har psykologlegitimation och gärna erfarenhet i yrket, gärna inom organisationspsykologiskt konsultarbete

Har erfarenhet och intresse av affärsutveckling, säljarbete och av att bygga starka kundrelationer

Har intresse och vilja att arbeta både självständigt och i tätt samarbete med dina kollegor

Gärna har egna ledarerfarenheter

Du blir en del av

Psykologpartners är en konsultorganisation med över 110 medarbetare på sju orter i Sverige, vi erbjuder konsulttjänster inom tre affärsområde – Klinisk & Digital psykologi, Pedagogisk psykologi, samt Organisation & Ledarskap. Vi kan erbjuda ett givande och varierat arbete i en välfungerande och värderingsstyrd kontext. På företaget finns en omfattande kompetens och ett stort stöd konsulter emellan. Tjänsten är på heltid och är förlagd i Östergötland.

Vid frågor ring gärna Ellen Tormalm, teamchef, på 072 39 57 804. Du söker tjänsten genom att klicka på följande länk för att skicka in ditt personliga brev och CV samt bifoga en förteckning över genomförda organisationsuppdrag. Rekryteringsprocessen startar omgående och annonsen stängs 1 oktober 2020.

Välkommen att söka en tjänst hos ett företag som lever värderingarna – värme, kunskap, utveckling och mod!

Intresseanmälan
Om du är intresserad av att söka jobb hos oss men inte känner igen dig i de tjänster som just nu ligger öppna för att söka – följ denna länk och registrera ditt intresse så vet vi att du finns!
https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?7afcd10f