Nyhet

Vi växer! Är du vår nya affärsområdeschef?

2 min läsning

Välkommen att söka en spännande tjänst som affärsområdeschef hos oss på Psykologpartners!

Nu blir två affärsområden ett hos oss på Psykologpartners och vi söker en ny affärsområdeschef som blir en del av resan mot vår framtidsvision. För att ta reda på mer om uppdraget har vi ställt tre snabba frågor till vår VD, Sara Hillbom.

Hej Sara! Nu söker vi en ny affärsområdeschef till ditt team! Vem är det vi söker?

Vi söker dig som kan tänka nytt och att driva utveckling, både för medarbetare, organisation och affärer.  Du som stimuleras av att kombinera en värderingsstyrd vision och organisation med hållbara affärer. Du är drivande och entusiasmerande och trivs när du får samarbeta med andra. Vi söker en erfaren chef och ledare med psykologisk kompetens som har erfarenhet av att leda många genom andra.

Personen vi söker kommer bli involverad i vår vision för 2030, vad innebär den?

Vi inom Psykologpartners har genom alla år bidragit till utveckling för individer grupper och organisationer. I framtiden önskar vi bidra än mer på samhällsnivå.  Vi vill göra skillnad där det behövs som mest och det kommer krävas mod och innovation för att ta dessa kliv. Vår strävan är att än mer kunna kombinera kunskapen inom psykologi med annan expertis och på så vis kunna åstadkomma större förändringar och utveckling.

Till sist! Vad är ditt bästa tips den som är intresserad av att söka rollen?

Var modig i din vision med vad du vill åstadkomma i den här rollen för oss på Psykologpartners och i ditt bidrag till en bättre framtid!

Tack Sara. Du som läser och är intresserad av att bli affärsområdeschef hos oss – sök tjänsten direkt här!