Nyhet

Partnersveckan 2024 – Möt vår VD, Sara Hillbom!

2 min läsning

En kostnadsfri vecka av digitala föreläsningar med fokus på beteendeförändring och samhällsutmaningar

Under en hel vecka bjuder vi in till konkreta samtal om hur beteendeförändring hjälper oss att möta de många utmaningar vi står inför i dagens samhälle. Vad är nästa steg för dig och för oss som samhälle i stort? Under denna vecka får du, oavsett profession och bakgrund, med dig viktiga nycklar från våra erfarna konsulter med spetskompetens inom psykologi. Men hur kom Partnersveckan till, vad är syftet och varför ska du boka din plats kostnadsfritt redan nu? Vi har intervjuat vår VD Sara Hillbom för att ta reda på mer om Psykologpartners ambition.

Partnersveckan är ett initiativ av Psykologpartners som erbjuder spetskompetens i psykologi. Veckan är kostnadsfri och handlar om beteendeförändringen som viktig nyckel i samhällsutmaningar

Hej Sara!  Hur ser du på Psykologpartners roll i att driva hållbar utveckling, särskilt med tanke på Agenda 2030?  

Åren går fort och när vi startade bolaget var målet att sprida KBT och TBA, det vill säga specifika behavioristiska teorier inom psykologin. Sedan har vi utvecklats till 120 medarbetare och 7 kontor  och påverkar allt mer på högre nivåer i verksamheter. Hela syftet med psykologpartners är att göra samhället och världen lite bättre genom hjälp till självhjälp!

Vilka möjligheter ser du för Psykologpartners att gå i spetsen genom att främja beteendeförändringar mot ett friskt, hållbart och bättre samhälle?  

Framåt vill vi skapa genomförandekraft både gällande den sociala, tekniska och gröna transformationen. Vi vill utveckla individer och organisationer främst inom hälsa, ledarskap och verksamhetsutveckling. Vi vill vara modiga, växa och förändra samhället till något bättre. 

Vilka strategier tror du kommer att vara mest effektiva för vårt nätverk och våra kunder framåt? 

Om vi kan nå ut till fler och samarbeta mer med varandra kan vi nå långt. Många personer som tar små kliv är det som kan förändra världen. Vi vill dela vår kunskap och sprida kompetensen om beteendeförändring till fler, det är våran mission och det är då vi kan bidra till lösningen på samhällets och världens större utmaningar.  

Tack Sara! För mer information och för att säkra din plats på Partnersveckan 2024 – klicka här!