Nyhet

Partnersdagarna 2024 har gått av stapeln: Upptäck vår nya hållbarhetssida och delta på Partnersveckan i november!

2 min läsning

Psykologpartners konferens på Bommersvik

Våra årliga konferensdagar: Partnersdagarna, har gått av stapeln på temat hållbarhet! Över 80 av våra medarbetare möttes i veckan upp för två dagar på Sörmländska Bommersvik. Temat för dagarna var hållbarhet, och i samband med det lanserades även vår hållbarhetssida som syftar till att belysa vår resa och ambition framåt vad gäller hållbarhet med fokus på tillexempel ESG. 

Över 80 medarbetare sågs och njöt av olika aktiviteter i naturen

Framåtblick och hållbar beteendeförändring med Psykologpartners

Psykologpartners lansear hållbarhetssida och bidrar med beteendeförändring

På våra.interna konferensdagar presenterade samtliga affärsområden en framåtblick och framförallt presenterades vår nya hållbarhetssida. På vår sida om hållbarhet kan både kunder, samarbetspartners och medarbetare ta del av våra mål och initiativ för att främja hållbarhet. Sidan innehåller konkreta exempel på hur vi på Psykologpartners arbetar för att minska vår miljöpåverkan och skapa långsiktigt värde.  Ta del av vårt ESG arbete via intervjuer och snabba tips direkt här. 

Här ser vi medarbetare och affärsområdeschef för klinisk och pedagogisk psykologi, Linda Stenbom. 

Vi bjuder in dig till Partnersveckan 2024

Beteendeförändring är en nyckelkomponent för en mer hållbar framtid och det är även konceptet bakom vår externa konferens som är helt digital och kostnadsfri. På Partnersveckan 2024 får du ta del av vår spetskompetens i psykologi och fler nycklar till hur vi kan utveckla ett hållbart, friskt och bättre samhälle tillsammans.

Du säkrar din plats till veckans föreläsningar här!

Partnersveckan är ett initiativ av Psykologpartners som erbjuder spetskompetens i psykologi. Veckan är kostnadsfri och handlar om beteendeförändringen som viktig nyckel i samhällsutmaningar