Nyhet

Vårt huvudkontor växer! Är du vår nya kvalificerade administratör?

2 min läsning

Psykologpartners söker ny administratör.

Hej Jenny! Vad betyder det för dig, att vara ekonomichef på Psykologpartners?

Att jag får vara del av ett bolag som varje dag strävar efter att bidra till ett bättre samhälle och som hjälper människor på individuell basis. Det är en härlig känsla!

Vad är det ditt team gör på huvudkontoret i Östergötland?

Vi ansvarar för redovisning och lön, IT, anbudsarbete och administration.

Hur har rollen som ekonomichef utvecklat dig under åren?

Jag har medvetet jobbat på att börja lyssna mer och prata mindre ???? att fokusera på att tillsammans att med mina medarbetare hitta den bästa lösningen på problem eller utmaningar som uppstår istället för att tro att jag själv kan eller bör göra det.

Vad är viktigt för dig i ditt ledarskap?

Att hjälpa mina medarbetare fram till en förmåga att jobba självständigt, med frihet under eget ansvar och känna en trygghet och glädje i det och samtidigt ha en tydlig känsla av att tillhöra en grupp som tillsammans axlar en viktig roll i företaget.

Berätta mer om teamet, vad är det bästa med gänget?

Lojaliteten med varandra och med Psykologpartners. Alla vill genuint varandra och bolaget väl vilket innebär att stämningen är vänlig, omtänksam och att man bemöter sina kollegor med respekt.

Vad är ditt bästa tips till nya kollegor?

Våga visa dina svagheter eller okunskap och du kommer få så mycket tillbaka.

Tack för att du delar med dig, Jenny. Mer information om vad tjänsten innebär och ansökan finns här.Vi vill avsluta med att säga: varmt välkomna till oss, du nya kollega till huvudkontoret i Östergötland!