Nyhet

Välkommen till vår nya hemsida!

3 min läsning

Det här är Psykologpartners

Med visionen att vara förstahandsvalet för alla som vill utveckla ett hållbart, friskt och bättre samhälle har Psykologpartners sedan tidigt 2000-tal etablerat sig som Nordens ledande psykologföretag. Vi är glada att nu kunna lansera en hemsida som representerar alla våra 100 psykologkonsulter som med grunden i våra värdeord: värme, kunskap, utveckling och mod utför uppdrag inom både privat och offentlig sektor.

Varför en ny hemsida?

Den nya hemsidan är byggd för att på bästa sätt tillmötesgå hemsidebesökarnas behov. Nu är det lätt att navigera och hitta till både de tjänster och kunskapsartiklar som eftersöks. Allt i syfte att tillgängliggöra psykologisk kunskap för så många som möjligt i vårt samhälle, något vi ser ett ökat behov av.

Vad sticker ut?

Något som sticker ut med den nya strukturen är att alla våra affärsområden: Klinisk psykologiOrganisation och LedarskapPedagogik och Utveckling samt Digital Psykologi har egna sidor där besökare, oavsett tidigare kunskapsnivå, kan lära sig mer om våra metoder och utvalda begrepp inom psykologi.

En sida signerad Malin Stenström, erfaren webbdesigner på nystartade Studio Strömma

Strukturen och designelementen för hemsidan är skapta av Malin Stenström. Med över 10 års erfarenhet som webbdesigner har Malin nyligen startat Studio Strömma och så här säger hon om arbetet:

Processen har pågått i ungefär ett år och det har varit ett nära samarbete med Psykologpartners. Vi har fokuserat på värdeorden värme, kunskap, utveckling och mod när vi lyft företagets tjänster och vi har skapat en helt ny plattform för alla medarbetare som nu kan dela med sig av sin stora erfarenhet och kompetens. Den nya hemsidan linjerar väl med bolaget och jag tycker den förmedlar samma värme som jag har mött i arbetet med Psykologpartners!

Studio Strömma har designat Psykologpartners nya hemsida
Malin Stenström på Studio Strömma

Värderingsstyrt innehåll tillsammans med David Brohede

Innehållet i form av bild och video är skapat av David Brohede tillsammans med medarbetare på Psykologpartners. David är i grunden både leg. psykolog samt fotograf, och specialiserar sig på foto, film och utbildningsdesign. Så här säger han säger om samarbetet:

Visionen inför arbetet var att spegla Psykologpartners värdeord. När jag ser det färdiga resultatet tycker jag att innehållet förmedlar precis den värme, kunskap, utveckling och mod som präglar Psykologpartners insatser. Det har varit ett roligt och meningsfullt samarbete.

David Brohede har tagit fram innehållet för den nya hemsidan tillsammans med Psykologpartners
David Brohede

Utforska nya psykologpartners.se och den skillnad vi gör tillsammans med våra kunder

Vi på Psykologpartners vill förutom Studio Strömma och David Brohede även tacka Bishop för teknisk utveckling och förvaltning samt alla våra medarbetare och kunder som bidragit till den helhet vi nu ser. Vi vill tipsa våra besökare om fliken  möt våra kunder där vi samlat exempel på förändringsresor. Tillsammans utvecklar vi ett hållbart, friskt och bättre samhälle.

Härmed hälsar vi alla, gamla som nya besökare välkomna att utforska www.psykologpartners.se!