Nyhet

Tack alla deltagare som närvarade på vårt webbinarium “Ledningsgruppen – behövs den?” med Katti Uhlin

1 min läsning

Ett webbinarium om ledarskaps- och organisationsutveckling

Äntligen fick vi möjlighet att välkomna över 150 deltagare på ett av höstens mest efterfrågade webbinarier inom ledarskap. Det var vår psykologkonsult Katti Uhlin som utredde ledningsgruppen med hjälp av flera olika frågor och inspel. Vi har frågat Katti om hennes intryck efter att ha mött alla som loggade in denna morgon:

Hej Katti, vad vill du hälsa deltagarna som diskuterade ledarskap med oss?

Tack alla ni som kom! Det känns hoppfullt med allt detta engagemang. Det är en aktuell fråga och vi har nått många personer som kan bidra till bättre ledningsgrupper. Varmt tack och hör av er så att vi kan fortsätta diskussionen. Jag förstår att vi utredde många frågor som kanske väcker fler, ta gärna kontakt med mig direkt så tar vi ett förutsättningslöst möte.

Behövs verkligen ledningsgruppen?

Psykologpartners har över 20 års erfarenhet av att utveckla verksamheter och individer och är ständigt aktiva runtom i Sverige både inom privat och offentlig sektor. På senare tid har vi mött ägare av ledningsgrupper som ställer sig frågan – och den är inte bara högst relevant utan ger även upphov till en mängd nya frågor som besvarades under vårt webbinarium

Vill du ta del av materialet om hur ledningsgrupper kan utvecklas?

Kontakta oss direkt här för att ta del av materialet i efterhand.

Ka

Katarina Uhlin höll den 8:e november ett av höstens mest efterlängtade webbinarier om ledarskap. Vi tackar alla som deltog!