Nyhet

”Som alla andra vill jag bidra till ett bättre samhälle” – Välkommen Elin Lantz!

2 min läsning

Möt Psykologpartners nya medarbetare Elin Lantz som brinner för förändringsarbete och som kommer med 25 års erfarenhet som psykolog i ryggen

Elin Lantz är ny medarbetare på Psykologpartners sen januari 2024. hon handleder bland annat kursen Klart ledarskap.

Elin Lantz är ny medarbetare på Psykologpartners sen januari 2024. hon handleder bland annat kursen Klart ledarskap med start den 8:e oktober. 

Elin har under sin tid som psykolog arbetat mycket med förändringsarbete och inte minst utveckling av ledarskap. 

—Det har fallit sig naturligt, utvecklingsarbete inom ledarskap har blivit viktigare och är ständigt pågående. Inte minst på grund av en värld i ständig och snabb förändring. Ledarskap är en komplex verklighet. 

Vad trivs du mest med i ditt jobb på Psykologpartners? 

Jag gillar att få jobba i en kontext där det finns mycket sakkunskap inom området psykologi. Och där värdet ligger i att dela med sig och sprida sin kunskap. 

Har du något drömprojekt? 

Att få jobba strategiskt, inte bara inom en lite grupp, utan en hel organisations kulturförflyttningsarbete. Att få vara en del i en större förändringsprocess är mycket givande tycker jag. 

Du är en av kursledarna för Klart Ledarskap. Hur skulle du vilja beskriva kursen för någon som är nyfiken?

Som ledare behöver du kunna bygga goda samarbeten och partnerskap med andra. Klart ledarskap utvecklar din förmåga till detta. Du får träna på kommunikation i syfte att bli tydlig i din ledarroll. 

—Lite kort ska inte kursen, till skillnad mot många andra ledarskapskurser, förklara effektivitet. Det handlar om att bli tydlig i sitt sätt att leda och kommunicera med andra. Vi ser kursen som ett bra komplement i ledarrollen där man lär sig nå ut och hitta partnerskapet med andra kollegor och medarbetare. 

 Elin kommer jobba med allt inom utveckling, förändringsledning och olika ledarskapsprogram där Klart ledarskap är en. Hon medför stor och genuin erfarenhet att jobba med ledare och ledarskap från både privata näringslivet, kommunalt och statligt styrda organisationer. 

Att leda är inte alltid självklart. Kursen Klart Ledarskap ger dig fler verktyg att lyckas.

Att leda är inte alltid självklart. Kursen Klart Ledarskap ger dig fler verktyg att lyckas.

 Vi vill välkomna Elin Lantz till oss på Psykologpartners! 

Är du nyfiken på kursen Klart ledarskap och vill veta mer eller kanske anmäla dig?

Gå in på den här länken: https://psykologpartners.se/utbildning/klart-ledarskap__550285/