Nyhet

Behövs verkligen ledningsgruppen? Vi tackar för frukostseminariet och välkomnar till ett kostnadsfritt webbinarium på samma tema!

2 min läsning

Psykologpartners har över 20 års erfarenhet av att utveckla verksamheter och individer och är ständigt aktiva runtom i Sverige både inom privat och offentlig sektor. På senare tid har vi mött ägare av ledningsgrupper som ställer sig frågan – och den är inte bara högst relevant utan ger även upphov till en mängd nya frågor:

  • Behöver vi ledare ses?
  • Finns behov av samordning mellan verksamheter?
  • Är ensam stark eller bara blind?
  • Finns det gemensamma frågor som vi kan lösa ihop för att slippa dubbelarbete?
  • Hur kan vi hantera dubbla representantskap?
  • Behöver vi varandra för att hålla i längden?
  • HAR vi ledningsgrupp eller ÄR vi en ledningsgrupp?

Den 10:e oktober höll vår psykologkonsult Katarina “Katti” Uhlin ett uppskattat frukostseminarium i Göteborg på temat, och den 8:e november är det dags för ett nationellt, kostnadsfritt webbinarium utifrån samma frågeställning. Efter det framgångsrika frukostseminariet har vi tagit pulsen på Katti som alltså nu laddar upp för webbinariet:

Hej Katti! Vad var det bästa med att få dela innehållet med  deltagarna i Göteborg?

Ledningsgruppen är så viktig för effektivitet & hållbarhet, både chefens och verksamhetens. En fungerande ledningsgrupp skapar en sådan kraft och en inte fungerande så mycket stress & frustration. Jag vill bidra till att man inte ”slänger ut barnet med badvattnet” så att säga, bättre då att hitta nya vägar kring detta med ledningsgrupp. Det bästa var att ihop med deltagare få utforska och tänka lite nya tankar kring ledningsgruppens vara eller icke vara. Hur kan en ledningsgrupp 2.0 se ut i framtiden?

Vem vänder sig det kommande webbinariet på samma tema till?

Med detta tema vänder vi oss till personer som arbetar i ledningsgrupper och andra intresserade av en organisations effektivitet genom ledningsgrupper!

Tack Katti! Vi ser fram emot webbinariet den 8:e november som går att anmäla sig till här. 

“Hur kan en ledningsgrupp 2.0 se ut i framtiden?” Är en utforskande fråga som vår psykologkonsult Katti diskuterade med deltagarna på plats i Göteborg. Snart är det dags för ett kostnadsfritt webbinarium utifrån samma frågeställningar den 8:e november.