Om oss

Psykologpartners grundades år 2000 av en driven och vetgirig grupp psykologstudenter från Linköpings universitet. Åtta av grundarna arbetar idag kvar i bolaget.

Företaget växte snabbt och organiskt och har bland annat tilldelats  sex Gasell-priser för snabbast växande bolag av tidningen Dagens Industri och IT i vården-priset 2017 för produkten kbtonline.se av Dagens medicin och Computer Sweden. Vi nominerades 2018 till Modigaste företaget, på Näringslivsgalan i Östergötland.

Idag består Psykologpartners av 120 medarbetare på sju orter – Göteborg, Helsingborg, Linköping, Malmö, Norrköping, Stockholm, Umeå. Huvudkontoret ligger i Linköping.

Vi är Nordens ledande psykologföretag och har specialistpsykologer och specialistkompetens inom digital-, klinisk- och pedagogisk psykologi samt inom organisation och ledarskap.

Vi förändrar beteenden!

Psykologpartners är en medarbetarägd organisation och arbetsplats och vi är organiserade i tre affärsområden för att kunna erbjuda det senaste och bästa till våra kunder:

 • language

  Psykologpartners Klinisk & Digital psykologi

  Vi står för ett modernt perspektiv på psykologiska insatser, med bevisat effektiva metoder. Vi erbjuder spetskompetens inom utbildning, handledning och psykologisk behandling med hjälp av Sveriges bästa psykologer. Vi är Sveriges största leverantör av internet terapi och erbjuder även designtjänster inom digital psykologi.

  Affärsområdeschef Kristofer Vernmark, kristofer.vernmark@psykologpartners.se

 • stars

  Psykologpartners Pedagogik & Utveckling 

  Vi erbjuder spetskompetens inom evidensbaserade kartläggningsmetoder och interventioner baserade på modern tillämpad beteendeanalys och Positivt beteendestöd.Vi riktar oss till barn, unga och individer med funktionsvariationer. Våra insatser ges på individ, grupp och organisationsnivå och vi ska vara en självklar part vid insatser både till individen såväl som till dess nätverk. 

  Genom att utveckla verksamheter och implementera metoder arbetar vi för att ge människor, oavsett förutsättningar, samma möjligheter till utveckling och god livskvalitet.

  Affärsområdeschef Malin Angberg,
  malin.angberg@psykologpartners.se

 • bookmark

  Psykologpartners Organisation & Ledarskap

  Vi arbetar med evidensbaserad organisationspsykologi för ett effektivt och hållbart arbetsliv. Vi hjälper dig och din organisation och skapa tid för det som är viktigt.

  Vi är organisationspsykologer som arbetar med olika former av ledarutveckling, grupp/teamutveckling och organisationsutveckling.

  Affärsområdeschef Magnus Stalby, magnus.stalby@psykologpartners.se

Ledning

VD
Sara Hillbom
sara.hillbom@psykologpartners.se, 070-823 50 92

Ekonomichef
Jenny Curtsdotter
jenny.curtsdotter@psykologpartners.se, 070-956 43 77

Personalchef
Petra Rudin
petra.rudin@psykologpartners.se, 0721- 84 95 61

Affärsområdeschef Klinisk & Digital psykologi
Kristofer Vernmark
Kristofer.vernmark@psykologpartners.se, 073-321 10 74

Affärsområdeschef Pedagogik & Utveckling
Malin Angberg
malin.angberg@psykologpartners.se, 072-389 47 91

Affärsområdeschef Organisation & Ledarskap
Magnus Stalby
magnus.stalby@psykologpartners.se, 070-823 50 84