Fördjupningskurs ACT, ACT med barn och ungdomar, Göteborg

Är du nyfiken på hur man kan använda ACT i ditt arbete med barn och ungdomar? Vill du lära dig mer om hur man kan göra arbetet med ungdomar mer levande och meningsfullt? Denna tvådagars workshop innebär en fördjupning för dig som behandlare där du får möjlighet att öva dig i det praktiska arbetet med ACT anpassat för barn, ungdomar och familjer.

Utbildningen syftar till att öka deltagarnas flexibilitet i arbetet med barn, unga och deras föräldrar. Särskilt fokus kommer att ligga på att öva fallkonceptualisera utifrån barn- och ungdomsmodellen DNA-V. Utbildningen innehåller också konkret träning i behandlingsinterventioner baserat på DNA-V.

Målgrupp
Denna utbildning passar dig som redan har grundläggande kompetens i ACT, endera genom att du har gått vår grundkurs eller om du redan arbetar med metoden sedan tidigare. Det är önskvärt men inte ett krav att du har pågående samtalskontakter med barn eller ungdom.

Föreläsare
Helena Klemetz, leg psykolog har arbetat med barn och unga inom BUP och på olika ungdomshem. Arbetar nu på Psykologpartners där hon har behandlingar med barn, ungdomar och familjer, samt handleder och utbildar personal inom många olika verksamheter.

Datum & lokal
Utbildningen hålls 8–9 april kl. 9-16 i Psykologpartners lokaler på Viktoriagatan 3 i Göteborg.

Pris
5 000 kr exkl. moms (i priset ingår för- och eftermiddagsfika, föreläsningsmaterial samt intyg). Om tre eller fler anmäls från samma arbetsplats ges 10% rabatt.

Boka din plats

  • Fördjupningskurs ACT, ACT med barn och ungdomar, Göteborg
    8 april, 2019 - 9 april, 2019
    09:00 - 16:00

Adress:
Viktoriagatan 3, Göteborg

Biljetter Pris Antal
Fördjupningskurs ACT, ACT med barn och ungdomar, Gbg 5,000.00kr (SEK)   Ej Tillgänglig